Πεσ'τα αφού πεθάνεις

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος Τιαγκουνίδου Γκόμεζ Άννα

Στοιχεία Σεναρίου

Τίτλος στα αγγλικά
Say it after your death
Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2012 3 3' Μυθοπλασία Κωμωδία

Σύνοψη

Ο Βαγγέλης πηγαίνει στο στούνιο της Μαρίας Παλαιολόγου, διευθύντριας της νέας υπηρεσίας “Πες'τα αφού πεθάνεις” για να βιντεοσκοπήσει τον λόγο του, αφιερωμένο στην οικογενειά του. Όμως αντί έκφρασης αγάπης, ο Βαγγέλης εκπλήσσει με το “χώσιμο” σε όλα τα μέλη της οικογένειας. Το βίντεο αυτό προορίζεται για προβολή μετά τον θάνατό του όμως για κάποιο λόγο θα προβληθεί νωρίτερα.

Περίληψη

Ο Βαγγέλης, 55 χρονών, πηγαίνει στο στούνιο της Μαρίας Παλαιολόγου, διευθύντριας της νέας υπηρεσίας “Πες'τα αφού πεθάνεις” για να βιντεοσκοπήσει τον λόγο του, αφιερωμένο στην οικογενειά του. Είναι μια υπηρεσία που προσφέρει την βιντεοσκόπηση του λόγου και μετά τον θάνατο του πελάτη, την προβάλει στην κηδεία. Ο Βαγγέλης όμως είναι ιδιαίτερος πελάτης, αντί να μιλήσει με λόγια αγάπης για την οικογένειά του, εκπλήσσει με το “χώσιμο” σε όλα τα μέλη της οικογένειας. Μετά από ένα κωμικοτραγικό λάθος, οι συνεργάτες της Μαρίας θα προβάλουν το βίντεο στην οικογένεια του Βαγγέλη ο οποίος όμως δεν έχει πεθάνει ακόμα....

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου



Διαβάστε τo σενάριo

Το σενάριο δεν είναι ελεύθερα διαθέσιμο. Αν ενδιαφέρεστε να το διαβάσετε ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Γράψτε τα σχόλιά σας για το σενάριο.

Όνομα *

Σχόλια *

Γράψτε τον κωδικό *