Αιωνόβιοι

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος Σαπαρδάνης Ιωάννης

Στοιχεία Σεναρίου

Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2008 4 4' Μυθοπλασία Επιστημονική Φαντασία

Σύνοψη

Αρκετούς αιώνες στο μέλλον, ο πλανήτης μαστίζεται από τον υπερπληθυσμό. Η Κυβέρνηση προσπαθεί να βρει λύση θανατώνοντας όσους φτάνουν στην ηλικία των εξήντα ετών. Η μυστική οργάνωση των Αιωνόβιων, όμως, αντιστέκεται στο απάνθρωπο μέτρο.

Περίληψη

Δύο άνδρες απαγάγουν έναν επιφανή επιστήμονα, που εργάζεται για την Κυβέρνηση και πλησιάζει την κρίσιμη ηλικία των εξήντα ετών. Έτσι τον σώζουν από την επικείμενη θεσμοθετημένη Ευθανασία των εξηντάρηδων, που στοχεύει στην καταπολέμηση του Υπερπληθυσμού. Τον μεταφέρουν στη βάση των Αιωνόβιων, μίας παράνομης οργάνωσης ηλικιωμένων, η οποία έχει σκοπό την εξάλειψη του προβλήματος του Υπερπληθυσμού μέσω της αναζήτησης νέων τεχνολογιών. Οι Αιωνόβιοι τον καλωσορίζουν ως νέο μέλος στην Οργάνωσή τους και τον ξεναγούν στις μυστικές τους εγκαταστάσεις, χωρίς να υποψιάζονται πως εκείνος υπηρετεί άλλα συμφέροντα.

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

Οι ηλικιωμένοι μπορούν να δημιουργούν και να προσφέρουν στον εαυτό τους και την κοινωνία ακόμη και μετά την επίσημη απόσυρσή τους από την εργασία, χωρίς να αποτελούν βάρος για κανέναν. Ανησυχούμε για το μέλλον του κόσμου, ιδιαίτερα για τις αποφάσεις μας και τις αποφάσεις των ηγετών μας.


Διαβάστε τo σενάριo

Μπορείτε να στείλετε email στο σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Γράψτε τα σχόλιά σας για το σενάριο.

Όνομα *

Σχόλια *

Γράψτε τον κωδικό *