Αντίο, φίλη!

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος Φερούση Μικέλα

Στοιχεία Σεναρίου

Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2009 4 4' Πειραματικό κοινωνικό

Σύνοψη

Η Όλγα, έπειτα από μία ρήξη με την καλύτερή της φίλη, τη Φανή, επιστρέφει στο σπίτι όπου συζητάει την κατάσταση με το σύντροφό της. Μέσα από αυτή αναδεικνύονται οι διαφορές έρωτα-φιλίας καθώς και ο αντίκτυπός τους στη ζωή των ανθρώπων.

Περίληψη

Η Όλγα είναι μια νέα κοπέλα, 25 χρόνων. Μετά από την ακύρωση μιας συνάντησης που είχε με την καλύτερή της φίλη, επιστρέφει στο σπίτι της όπου την περιμένει ο σύντροφός της. Συζητάνε για το νέο συμβάν, που έχει κλονίσει τα συναισθήματα της Όλγας απέναντι στη φίλη της Φανή, καθώς εκείνη όλο και απομακρύνεται το τελευταίο διάστημα. Μέσα από αυτή τη συζήτηση, ο Αντώνης, το αγόρι της Όλγας προσπαθεί να την πείσει να διασώσει αυτή τη φιλία ώσπου.. χτυπάει το τηλέφωνο. Είναι η Φανή, η οποία λέει στη φίλη της πως τελείωσε τη δουλειά που είχε και μπορεί να τώρα να τη δει για να πιουν εκείνο τον καφέ...

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

Η βραχύχρονη πορεία του έρωτα σε αντιπαραβολή με τη φιλία. Με αφορμή ένα ασήμαντο συμβάν, τίθεται από το ίδιο το πρόσωπο του έρωτα (τον σύντροφο της «ηρωίδας») το θέμα της μακροπρόθεσμης αξίας της φιλίας, κάτι που σήμερα σχεδόν ξεχνιέται ή αξιολογείται ως δευτερεύον στη ζωή μας.


Διαβάστε τo σενάριo

Μπορείτε να στείλετε email στο σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Γράψτε τα σχόλιά σας για το σενάριο.

Όνομα *

Σχόλια *

Γράψτε τον κωδικό *