Η πτώση

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος Τολάκης Αντώνης

Στοιχεία Σεναρίου

Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2008 3 5' Μυθοπλασία Δράμα

Σύνοψη

Κατά τη διάρκεια μιας τυπικής μέρας ο Μίλτος έρχεται αντιμέτωπος με το παρελθόν του. Σε ένα γνώριμο από τα παλιά κτήριο και μέσα σε ένα ασανσέρ, θα συγκρουστεί με τις εικόνες της μνήμης του , θα σκαλίσει τις πληγές του και θα ξαναζήσει την ηθική του πτώση ανεβαίνοντας στον τρίτο όροφο.

Περίληψη

Ο Μίλτος πηγαίνει στη Διεύθυνση Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας για να διεκπεραιώσει μια προσωπική του υπόθεση. Πληροφορείται ότι η υπηρεσία έχει μεταφερθεί σε νέες εγκαταστάσεις. Όταν φτάνει στο νέο κτήριο είναι σίγουρος ότι η τύχη του παίζει ένα άσχημο παιχνίδι. Είναι το κτήριο όπου εργαζόταν για την ανέγερσή του κι όπου κάποτε συνέβη κάτι τρομερό. Αναγκασμένος να ανέβει με το ασανσέρ στον τρίτο όροφο για να κάνει την δουλειά του, βιώνει για δεύτερη φορά τη σκληρή τιμωρία που σημάδεψε την ζωή του. Μόνο που πέρα από τις τύψεις του πρέπει να αντιμετωπίσει και την πτώση του στο κενό.

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

Η μνήμη όπου και να την αγγίξεις πονάει κι ο Μίλτος ,μια κατά τα άλλα συνηθισμένη ημέρα του, το νιώθει για τα καλά. Έχει πληρώσει ακριβά για τα λάθη του παρελθόντος κι ωστόσο εξακολουθεί να πληρώνει ακόμα. Μια σύμπτωση, ένα τυχαίο γεγονός , πυροδοτεί τους μηχανισμούς της μνήμης κι αναβιώνει δύσκολες καταστάσεις που κάθε άνθρωπος θα ήθελε να ξεχάσει


Διαβάστε τo σενάριo

Μπορείτε να στείλετε email στο σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Γράψτε τα σχόλιά σας για το σενάριο.

Όνομα *

Σχόλια *

Γράψτε τον κωδικό *