Πρωινό πρόγραμμα ψυχαγωγίας

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος Νικομάνης Χρήστος

Στοιχεία Σεναρίου

Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2009 3 4' Μυθοπλασία Δράμα

Σύνοψη

Ένας τυχαίος άντρας γίνετε μάρτυρας ληστείας σε μια καφετέρια. Η επιλογή του να τον κυνηγήσει τον δράστη χωρίς να έχει κανένα προσωπικό όφελος, θα βάλει σε κίνδυνο την ζωή του, ενώ θα αποκαλύψει το αληθινό πρόσωπο της σημερινής κοινωνίας απέναντι στην παρανομία, που το κάλυπτε το προσωπείο της ανύπαρκτης δικαιοσύνης και δήθεν αλληλεγγύης.

Περίληψη

Ενα ήσυχο πρωινό στον κέντρο της Αθήνας παίρνει αντίθετη φορά για τον ιδιοκτήτη μιας καφετέριας, όταν το μαγαζί του γίνετε στόχος ληστείας. Ο ληστής αρπάζει γρήγορα τα χρήματα και εξαφανίζεται. Ο πελάτης στο τελευταίο τραπέζι, οδηγούμενος από ένα υποσυνείδητο αίσθημα δικαιοσύνης, καταδιώκει τον ληστή. Παλεύουν σώμα με σώμα, αλλά τελικά ο ληστής ξεφεύγει. ο πελάτης προσπαθεί να τον κυνηγήσει αλλά δεν τα καταφέρνει, ενώ αντιλαμβάνεται οτι έχει τραυματιστεί άσχημα από το όπλο του ληστή που εκπυρσοκρότησε όσο πάλευαν.

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

 


Διαβάστε τo σενάριo

Το σενάριο δεν είναι ελεύθερα διαθέσιμο. Αν ενδιαφέρεστε να το διαβάσετε ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Ο σεναριογράφος δεν επιθυμεί να σχολιαστεί το σενάριό του.