Βράδυ Πριν Διακοπές

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος Κατσαρού Αλεξάνδρα

Στοιχεία Σεναρίου

Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2009 4 5' Μυθοπλασία ποιητικός ρεαλισμός με σαπούνι

Σύνοψη

Έφτασε η ώρα; Μάζεψες τα πράγματά σου; Έκλεισες τους διακόπτες; Θες να πας κάπου ή να φύγεις από κάπου; Θα με πάρεις μαζί σου;

Περίληψη

Αύγουστος, Αθήνα, όπως κάθε ελληνική ταινία που σέβεται τον εαυτό της. Ίσως γιατί τότε κάποιοι μένουν πίσω και πρέπει να δώσουν στον εαυτό τους τις απαντήσεις που δεν έδωσαν πέρυσι. Σειρά του Νίκου. Ετοιμάζει βαλίτσες για Νέα Υόρκη. Σύσσωμη η πόλη έχει αντίθετη άποψη. Το πλήθος στη Σκουφά πετάει κοστούμια, φοράει μαγιώ και φωνάζει δυνατά "Σ'αγαπώ". Κάπου στη Σέριφο, το Μαράκι παίρνει τις απαντήσεις που δεν πήρε πέρυσι. Του χρόνου Νέα Υόρκη.

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

Διασκευή μιας εκ των "Νυχτερινών Πτήσεων" του Φώτη Γεωργελέ. Για την ακρίβεια, διασκεύασα το οπισθόφυλλο. Ο συγγραφέας είναι ενήμερος και ικανοποιημένος. Πρόκειται στην ουσία για μια ανάπτυξη της ερώτησης "Θα με πάρεις μαζί σου;" Ένας εσωτερικός διάλογος απ' αυτούς που ο εαυτός σου σ' έχει γραμμένο και πρέπει να πάρεις αποφάσεις μόνος σου.


Διαβάστε τo σενάριo

Το σενάριο δεν είναι ελεύθερα διαθέσιμο. Αν ενδιαφέρεστε να το διαβάσετε ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Ο σεναριογράφος δεν επιθυμεί να σχολιαστεί το σενάριό του.