Η ΑΛΥΣΙΔΑ

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος KOYBARHS IWANNHS

Στοιχεία Σεναρίου

Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2010 3 3' Μυθοπλασία Δράμα

Σύνοψη

Κάποιος να σπάσει την αλυσίδα ρε παιδιά! Η "ανθρωπιά" ζει και βασιλεύει, απλά περιμένει από εμάς, να την ξυπνήσουμε από τον λήθαργο και να την επαναφέρουμε στην ζωή μας.

Περίληψη

Ένα κορίτσι που ζητιανεύει! Ένας άντρας, υπερόπτης! Μια γυναίκα που βγάζει λάθος συμπεράσματα! Ένας νεαρός που έχει δανειστεί χρήματα, για να φροντίσει την αρρώστη μητέρα του! Ένας άνθρωπος του υποκόσμου, που έχει πάρει την απόφαση να αλλάξει τρόπο ζωής! Μια πληρωμένη δολοφόνος, που ζητάει εκδίκηση! Αυτοί είναι οι αδύναμοι κρίκοι της αλυσίδας! Αυτά τα πρόσωπα, κάλλιστα μπορούν να ανήκουν στην πραγματικότητα, αλλά και στην... φαντασία!

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

Η "ανθρωπιά" είναι μια λέξη που δεν μπορούμε να την αναπτύξουμε και να την αναλύσουμε, μέσα σε 3 σελίδες! Θέλει χρόνο και υπομονή και γερό στομάχι, για να συμπεριφερθείς στους συναθρώπους σου, με γνώμονα την καλοσύνη! Ανεξαρτήτως αν εκείνοι δεν σου συμπεριφέρονται ανάλογα!


Διαβάστε τo σενάριo

Μπορείτε να στείλετε email στο σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Γράψτε τα σχόλιά σας για το σενάριο.

Όνομα *

Σχόλια *

Γράψτε τον κωδικό *


KINIGALAKI DESPINA

2/5/2010 11:01:00 μμ

EVAISTHITO, TAYTOXRONA REALISTIKO ME POLLA SYNAISTHIMATA POU THA AGIXOUN KAPOIES XORDES. H ANTHROPINES SXESEIS EXAFANISTIKANE, OMOS XAIROMAI POU TIS AGIZEIS GIATI MONO ETSI YPARXH ELPIDA NA KRATHSOUME KAPOIES ZWNTANES.
EMENA PANTOS MOU EVGALE STORGH, THIMW, LYPH.. SYGXARITHRIA