Η Σκοτεινή Ελπίδα του Πόθου

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος Smit (Σμιτ) Hermina (Ερμίνα)

Στοιχεία Σεναρίου

Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2010 3 3' Μυθοπλασία Δράμα

Σύνοψη

Δυο διαφορετικοί κόσμοι, δυο διαφορετικά βασίλεια, συναντιούνται σε ένα σκοτεινό σοκάκι. Στο ένα βασίλειο κυριαρχεί η κοινή ηθική, στο άλλο η παράλογη ηθική. Μια μίνι εκδοχή του Pretty Woman, χωρίς τα χαμόγελα της Julia Roberts και χωρίς happy end.

Περίληψη

Ένας άντρας, θέλοντας να μείνει μόνος μετά από ένα δύσκολο χωρισμό, κάθεται στο κατώφλι μιας πολυκατοικίας. Αντιλαμβάνεται ότι εκεί βρίσκεται και μια νέα κοπέλα, η οποία, όπως αποκαλύπτεται, είναι εκδιδόμενη. Θέλοντας να δείξει ευγενικός, αλλά και να ξεχάσει τη λύπη του, της πιάνει την κουβέντα, αρνούμενος την προσφορά της για ερωτική συνεύρεση. Καθώς συζητάνε θα φτάσει στο σημείο να προσπαθεί την πείσει ότι το επάγγελμα της κάνει κακό κι ότι αξίζει περισσότερα. Αλλά η κοπέλα τον αποστομώνει απαριθμώντας όλα τα ονόματα και τις ταμπέλες που της έχει δώσει ο περιγυρός της, μαθαίνοντας του ότι είναι δύσκολο να ξεφύγεις από το στίγμα της κοινωνίας.

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

Το σενάριο αυτό είναι βασισμένο σε μια ιστορία που έγραψα όταν ήμουν 16 ετών. Και ναι, μου άρεσε το Pretty Woman!


Διαβάστε τo σενάριo

Το σενάριο δεν είναι ελεύθερα διαθέσιμο. Αν ενδιαφέρεστε να το διαβάσετε ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Ο σεναριογράφος δεν επιθυμεί να σχολιαστεί το σενάριό του.