Είμαι θεά

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος Γραμματικού Δέσποινα

Στοιχεία Σεναρίου

Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2010 1 3' Μυθοπλασία κοινωνικό

Σύνοψη

Νέα γυναίκα, ψάχνει μέσα σε βιβλιοπωλείο τις τελευταίες μεθόδους αυτοβελτίωσης απ' όπου κι αν προέρχονται αυτές και τις εφαρμόζει στη ζωή της με ευλάβεια πιστού. Έτσι, ασκείται και στην πνευματικότητα- μια ασαφή,λίγο από όλα, γενική, πνευματικότητα- που όλοι όμως οι σύγχρονοι άνθρωποι πρέπει να καλλιεργούν για να έχουν περισσότερα, να είναι καλύτερα και να ζουν με αγάπη, για τον εαυτό τους καταρχήν.. Το πρόσταγμα της εποχής. Χρησιμοποίησε ό,τι μπορεί να σε βοηθήσει για να είσαι καλά. Δε χρειάζεται να πιστεύεις σε κάτι συγκεκριμένο, όλα είναι συναρπαστικά, όλα οδηγούν τον εαυτό σε κάτι ανώτερο. Αυτό μοιάζει να κάνει και η γυναίκα φτάνοντας έως τα πολύ υψηλά επίπεδα της απελπισίας, της απληστίας και της χαύνωσης.

Περίληψη

Νέα γυναίκα, γύρω στα 25-30, βρίσκεται μέσα σ' ένα βιβλιοπωλείο μιάς μεγαλούπολης, στην προκειμένη περίπτωση, της Ελλάδας. Χαζεύει, ψάχνει και βρίσκει βιβλία στο τμήμα των εναλλακτικών και του new age. Καινούργιες συνταγές για τη ζωή της. Κάτι νέο, περισσότερο ελπιδοφόρο μπορεί να ξεπηδήσει με τις τελευταίες αγορές της. Ποιός ξέρει; Αυτή έτσι κι αλλιώς είναι θεά, αγαπά τον εαυτό της και συνεχίζει να τον ανεβάζει..Στο ταμείο την περιμένουν και εκπλήξεις!Το απροσδόκητο πάντα καραδοκεί.


Διαβάστε τo σενάριo

Το σενάριο δεν είναι ελεύθερα διαθέσιμο. Αν ενδιαφέρεστε να το διαβάσετε ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Ο σεναριογράφος δεν επιθυμεί να σχολιαστεί το σενάριό του.