Real Life

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος Δημητρίου Αντρέας

Στοιχεία Σεναρίου

Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2010 3 2' Μυθοπλασία Κωμωδία

Σύνοψη

Δύο κορίτσια κάθονται σε μια πλατεία και κουβεντιάζουν μεταξύ τους. Πίσω τους στο βάθος δυο αγόρια που δεν έχουν καμιά σχέση μαζί τους κάθονται και κουβεντιάζουν επίσης. Παρόλο που υπάρχουν κοινά στοιχεία στην συζήτηση τους, η μια παρέα δεν ακούει την άλλη, μέχρι που τα κορίτσια αποφασίζουν να τους προσεγγίσουν.

Περίληψη

Ένα απόγευμα μιας ανοιξιάτικης μέρας ο Δημήτρης και ο Πετρος κάθονται και τα λένε σε μια πλατεία, το ίδιο κάνουν και οι Μυρσήνη με την Κλειώ. Παρόλο που δεν έχουν καμιά σχέση μεταξύ τους οι δύο παρέες, συζητάνε και οι δύο για το φλερτ και τις σχέσεις των δύο φύλλων. Όταν η μια παρέα προσέξει την άλλη, ξεκινάει μια προετοιμασία και από τους δύο για να κανουν την κίνηση τους. Η Κλειώ προσπαθεί να πείσει την Μυρσήνη να νοιώσει άνετα και να πανε μαζί να μιλήσουν στα παιδιά. Ο Δημήτρης και ο Πέτρος παρόλο που φαίνονται άνετοι και οι ίδιοι να κάνουν τις πλησιάσουν. Η αμηχανία γίνεται έκδηλη όταν τα κορίτσια αποφασίζουν να τους προσεγγίσουν. Συγκεκριμένα η Μυρσήνη καταβάλλεται από απίστευτο στρες λες και πρόκειται να συμβεί κάτι τραγικό, ενώ οι υπόλοιποι παρασύρονται από την διστακτικότητα τους και χάνουν την ευκαιρία να γνωριστούν

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

Την σημερινή εποχή παρόλο που η τεχνολογία και το ίντερνετ συνεχώς βελτιώνονται και δημιουργούν νέους τρόπους επικοινωνίας, υπάρχει μια αδυναμία των ανθρώπων και ειδικότερα των νέων παιδιών (της γενιάς του ίντερνετ) να κοινωνικοποιηθούν στην καθημερινότητα τους. Τα νέα παιδιά δεν έχουν αναπτύξει απλούς καθημερινούς μηχανισμούς που μπορούν να τους φέρνουν πιο κοντά. Κάποιοι μάλιστα βρίσκουν ευκολότερο να επικοινωνήσουν και να αναπτύξουν σχέσεις μέσα από το ίντερνετ. Ως αποτέλεσμα αυτού, πολλοί έχουν παραμερίσει ή δεν έχουν καθόλου αναπτύξει την ανθρώπινη πλευρά των κοινωνικών σχέσεων και του φλερτ. Το συγκεκριμένο σενάριο πραγματεύεται με χιούμορ την αμηχανία και την περίεργη αίσθηση που μπορεί να προκαλέσει η προσπάθεια για φλερτ στην καθημερινότητα.


Διαβάστε τo σενάριo

Το σενάριο δεν είναι ελεύθερα διαθέσιμο. Αν ενδιαφέρεστε να το διαβάσετε ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Γράψτε τα σχόλιά σας για το σενάριο.

Όνομα *

Σχόλια *

Γράψτε τον κωδικό *


μλκς

11/11/2011 10:52:00 μμ

ειναι καλουτσικια ι ταινια