Τίποτα δεν Τελειώνει Μέχρι να Τελειώσει

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος Πρωτονοτάριος Νικόλας

Στοιχεία Σεναρίου

Τίτλος στα αγγλικά
Nothing Ends Until It Ends
Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2010 3 3' Μυθοπλασία

Σύνοψη

Το "Τίποτα δεν τελειώνει μέχρι να τελειώσει" δημιουργήθηκε ενστικτωδώς. Δεν ακολουθεί συγκεκριμένες αφηγηματικές φόρμες και δεν έχει σκοπό σαν σύνολο να γίνει αντιληπτό ή κατανοήτο από τον αναγνώστη - θεατή. Ξεχωριστές μεταξύ τους ενότητες, πάνω σε μια υποτυπώδη βάση συγκροτούν ένα σύνολο αφηρηματικό. Δεν υπάρχει σκοπός, δεν υπάρχει μύνημα, δεν υπάρχει στόχος. Τουλάχιστον ηθελημένα.

Περίληψη

Μοιάζει να αφηγείται η ιστορία αυτή, μερικές στιγμές από την ζωή ανθρώπων που δεν δημιουργήθηκαν, αλλά προϋπήρχαν του υποτιθέμενου δημιουργού τους. Η ταυτότητά τους δεν είναι σαφής, γιατί δεν ενδιαφέρονται να την αποκαλύψουν. Οι στιγμές αυτές ίσως να περιγράφουν κάποια αμυδρά ψήγματα από τον χαρακτήρα των ανθρώπων αυτών, αλλά το αφηρημένο περιβάλλον στο οποίο " συλλαμβάνονται" δεν αφήνει περιθώρια για ασφαλή συμπεράσματα. Ένα νεαρό αγόρι, μια γυναίκα και τέσσερις άντρες, αδιαφορώντας για τον παρατηρητή που καταγράφει κάποια κομμάτια από την ζωή τους, κολυμπούν στην άγνωστη για εμάς καθημερινότητα τους.


Διαβάστε τo σενάριo

Το σενάριο δεν είναι ελεύθερα διαθέσιμο. Αν ενδιαφέρεστε να το διαβάσετε ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Ο σεναριογράφος δεν επιθυμεί να σχολιαστεί το σενάριό του.