IntoThinAlcohol

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος Ζούγλος Βαγγέλης

Στοιχεία Σεναρίου

Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2011 3 3' Μυθοπλασία Κοινωνικό Δράμα

Σύνοψη

Ένας μεσόκοπος άνδρας με μαύρο κουστούμι και έναν χαρτοφύλακα ανά χείρας, επισκέπτεται ένα μπαρ στο κέντρο της Αθήνας, έως ότου επιστρέψει στον τόπο διανυκτέρευσης του.

Περίληψη

Σε ένα μπαρ στο κέντρο της Αθήνας μπαίνει ένας άνδρας γύρω στα 50, ντυμένος με μαύρο κουστούμι και κρατώντας έναν χαρτοφύλακα. Αμίλητος και σκεπτικός θα καθίσει σε ένα από τα stands του bar και θα αρχίσει να πίνει το ποτό του. Το ένα ποτό διαδέχεται το άλλο, ενώ η ώρα περνάει και κόσμος εναλλάσσεται στο εσωτερικό του μαγαζιού. Αφού έχει πιει τρία ποτά, θα πάρει το δρόμο της επιστροφής προς το μέρος που βρίσκεται το κατάλυμά του. Η άγρια όψη της μητροπολιτικής καθημερινότητας μία νύχτα σαν όλες τις άλλες, όπου το ΄φαίνεσθαι΄ αποτελεί εισιτήριο για κάθε ενδόμυχη ανάγκη του σύγχρονου ανθρώπου.

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

Η άγρια όψη της μητροπολιτικής καθημερινότητας μία νύχτα σαν όλες τις άλλες, όπου το ΄φαίνεσθαι΄ αποτελεί εισιτήριο για κάθε ενδόμυχη ανάγκη του σύγχρονου ανθρώπου.


Διαβάστε τo σενάριo

Το σενάριο δεν είναι ελεύθερα διαθέσιμο. Αν ενδιαφέρεστε να το διαβάσετε ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Ο σεναριογράφος δεν επιθυμεί να σχολιαστεί το σενάριό του.