ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος ΝΤΕΛΙΟΥ ΑΣΗΜΙΝΑ

Στοιχεία Σεναρίου

Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2011 3 3' Μυθοπλασία Κωμωδία

Σύνοψη

Ο Γιάννης πάει για ψάρεμα, όπου ένα κλαδί του έρχεται στο κεφάλι και ακολουθεί σειρά τραγελαφικών περιστατικών .

Περίληψη

Ο Γιάννης ξεκινά το πρωί για ψάρεμα.Ένα σπασμένο κλαδί τον αναισθητοποιεί και έτσι τον βρίσκουν δύο αλλοδαποί, οι οποίοι τον κουβαλούν μαζί τους. Καθ’οδόν, πέφτει στο οδόστρωμα , μεταφέρεται σε ένα περιφερειακό κέντρο υγείας κι από εκεί στην Αλεξανδρούπολη. Από περίεργη συγκυρία καταλήγει στο ίδιο μέρος που ψάρευε και ξυπνά , αγανακτισμένος που έχασε τη μέρα του .

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

Μια μέρα μας μπορεί να ξεκινήσει με φοβερά καλή διάθεση και χαρούμενες σκέψεις , παρόλα αυτά η ζωή είναι αυτή που διαμορφώνει το σενάριο της καθημερινότητάς μας και μπορεί να μετατρέψει και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις σε απροσδόκητες εξελίξεις. Πρόκειται για μια κωμική ματιά , τόσο μικρή , όσο ένα ανοιγοκλείσιμο του ματιού , σε κάποια από τα μείζονα προβλήματα αυτής της χώρας , για τα οποία θα μπορούσαν να γραφτούν σενάρια επί σεναρίων . Στο τέλος , ο καθένας μπορεί μόνος του να βγάλει τα συμπεράσματά του ή να καταλήξει κι αυτός , στο δικό μου συμπέρασμα : Τα κακως κείμενα της χώρας μας συντροφεύουν τη ζωή μας τόσο στενά που μας γίνονται τελικά συνήθεια , τόση που αντί να αντιδρούμε το μόνο που καταφέρνουμε είναι να γελάμε.


Φωτογραφίες σχετικές με το σενάριο

Φωτογραφία 1 , Φωτογραφία 2

Διαβάστε τo σενάριo

Το σενάριο δεν είναι ελεύθερα διαθέσιμο. Αν ενδιαφέρεστε να το διαβάσετε ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Ο σεναριογράφος δεν επιθυμεί να σχολιαστεί το σενάριό του.