Το πορτοφόλι

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος Νούρης Γιώργος

Στοιχεία Σεναρίου

Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2009 5 3' Μυθοπλασία Θρίλερ

Σύνοψη

Ένας άνδρας ανακαλύπτει τυχαία ένα πορτοφόλι. Αποφασίζει να το επιστρέψει στον κάτοχό του μα κάνει το λάθος να μπεί σε πειρασμό και να το ανοίξει. Όταν βρίσκει τον ιδιοκτήτη του πορτοφολιού, δεν μπορεί να φανταστεί πως πέφτει στην παγίδα που στήνουν δύο γυναίκες, σε όσους ανακαλύπτουν τα χαμένα πορτοφόλια που βρίσκονται σε διάφορα σημεία της πόλης.

Περίληψη

Ο Πέτρος ένας άνδρας 45 ετών συνηθίζει να τρέχει καθημερινά για καλή σωματική κατάσταση. Στην διάρκεια των γύρων, σταματάει όπως πάντα για ένα μικρό διάλειμμα και για να μετρήσει τους σφυγμούς του. Τυχαία παρατηρεί ένα παρατημένο πορτοφόλι, το οποίο μαζεύει και πηγαίνει στο αυτοκίνητό του για να το ελέγξει. Το ανοίγει και ανακαλύπτει τα στοιχεία του ιδιοκτήτη. Αποφασίζει να το επιστρέψει μα δίχως λόγο κρατάει ένα μέρος από τα χρήματα που είναι μέσα χωρίς να τα έχει ανάγκη.Πηγαίνει στο διαμέρισμα του κατόχου του  πορτοφολιού και του ανοίγει μια κοπέλα σε αναπηρικό καροτσάκι. Εκείνος ίσως νιώθει κάπως αμήχανα που έκλεψε απο κάποιον με αναπηρία. Η κοπέλα τον ευχαριστεί και εκείνος βιαστικός ζητάει μόνο λίγο νερό. Όμως δίχως να το υποψιαστεί από πίσω του μια δεύτερη κοπέλα το ακινητοποιεί με ένα μηχάνημα ηλεκτροπληξίας. Όταν συνέρχεται ο Πέτρος, με τρόμο ανακαλύπτει οτι είναι δεμένος σε ένα κρεβάτι και οι δύο κοπέλες είναι έτοιμες να τον βασανίσουν σε ένα παιχνίδι που παίζουν με όσους βρίσκουν τα χαμένα πορτοφόλια που επιστρέφουν στους κατόχους τους. Είναι μια παγίδα θανάτου και ο Πέτρος δεν πρόκειται να γλυτώσει.

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

 


Διαβάστε τo σενάριo

Το σενάριο δεν είναι ελεύθερα διαθέσιμο. Αν ενδιαφέρεστε να το διαβάσετε ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Γράψτε τα σχόλιά σας για το σενάριο.

Όνομα *

Σχόλια *

Γράψτε τον κωδικό *


Γιάννης Μακρυνόρης

24/2/2009 4:37:00 μμ

Ωραία δουλειά για σύντομο σενάριο. Keep up!

Παναγιώτης

24/12/2013 7:13:00 μμ

Ένα από τα καλύτερα σενάρια που έχω διαβάσει!