ΟΣΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ…

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος ΝΤΕΛΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

Στοιχεία Σεναρίου

Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2011 3 3' Μυθοπλασία ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΔΡΑΜΑ ΜΕ ΚΩΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Σύνοψη

Δύο ερωτευμένοι νέοι, παρά τη διαφορετικότητά τους, προσπαθούν απεγνωσμένα να βρουν έναν κοινό τόπο επικοινωνίας καταλήγοντας τελικά σε έναν παράδοξο τρόπο επαφής.

Περίληψη

Ο Άκης και η Νίκη είναι πολύ ερωτευμένοι. Δυστυχώς όμως γι’ αυτούς ο έρωτας, τους έχει διογκώσει όλες τους τις ανασφάλειες με αποτέλεσμα να ερμηνεύουν οτιδήποτε λένε μεταξύ τους απειλητικά. Αυτό κατ’ επέκταση, τους οδηγεί σε μια σειρά απανωτών παρεξηγήσεων που περισσότερο επιτυγχάνει να τους απομακρύνει παρά να τους φέρει κοντά. Όσο τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και με τις προσωπικές τους σκέψεις να τους συντροφεύουν, θα καταφέρουν οι δυο νέοι να «πλησιάσουν» τελικά ο ένας τον άλλο;

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

Έχω ως πρόθεση να εκθέσω τους προβληματισμούς μου γύρω από θέματα που αφορούν το φύλο, τον έρωτα, την ανθρώπινη επαφή, τη διαφορετικότητα στον τρόπο σκέψης ως εμπόδιο επικοινωνίας, το φόβο της απόρριψης, το ζήτημα του ελέγχου στη διαφυλική σχέση και τέλος, τις διαστάσεις που μπορεί να πάρει η συναισθηματική απομόνωση.


Διαβάστε τo σενάριo

Το σενάριο δεν είναι ελεύθερα διαθέσιμο. Αν ενδιαφέρεστε να το διαβάσετε ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Ο σεναριογράφος δεν επιθυμεί να σχολιαστεί το σενάριό του.