To Katorthwma

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος Karatsioris Yannis

Στοιχεία Σεναρίου

Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2011 3 3' Μυθοπλασία Κωμωδία

Σύνοψη

Ο Στάθης, ένας μεσήλικας δημόσιος υπάλληλος, ονειρεύεται το μεγαλύτερο επίτευγμα των δεκαπέντε τελευταίων ετών στη ζωή του και συνειδητοποιεί πόσο γρήγορα περνάει ο χρόνος.

Περίληψη

Παρακολουθούμε τον Στάθη σε στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του, στο γραφείο, στην τουαλέτα, στο σαλόνι του. Σε όλα τα στιγμιότυπα φέρει ένα στυλό το οποίο παίζει ανάμεσα στα δάχτυλά του. Το βράδυ πέφτει να κοιμηθεί και ονειρεύεται ότι συμμετέχει σε ένα τηλεπαιχνίδι το οποίο βραβεύει τον παίχτη με το πιο αξιόλογο κατόρθωμα στη ζωή του. Με ενθάρρυνση του παρουσιαστή, ο ντροπαλός Στάθης ανακοινώνει σε όλους ότι το μεγαλύτερο επίτευγμά του είναι το ότι έχει παίξει το στυλό ανάμεσα στα δάχτυλά του ένα δισεκατομμύριο φορές. Το κοινό εκστασιάζεται, και ο παρουσιαστής τον ανακοινώνει νικητή της βραδιάς.

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

Μέσα από το –ειρωνικά κωμικό- όνειρο του Στάθη και την τελευταία σκηνή της ταινίας, όπου ο Στάθης κοιτάει το ημερολόγιο στον τοίχο, σχολιάζεται στην ουσιά η τάση ο μοντέρνος άνθρωπος να μην δίνει τη δέουσα σημασία στο χρόνο που περνάει, σπαταλώντας έτσι τις δυνατότητές του.


Διαβάστε τo σενάριo

Μπορείτε να στείλετε email στο σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Γράψτε τα σχόλιά σας για το σενάριο.

Όνομα *

Σχόλια *

Γράψτε τον κωδικό *