Εδώ πωλούνται συναισθήματα

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος Γεωργαλλή Καθολική - Ραφαέλα

Στοιχεία Σεναρίου

Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2011 2 3' Μυθοπλασία Κοινωνικό

Σύνοψη

Ένα νεαρό κορίτσι έρχεται αντιμέτωπο με την εμπορευματοποίηση των συναισθημάτων.

Περίληψη

Ένα κορίτσι γύρω στα 17 περπατά νύχτα σε έναν κεντρικό δρόμο. Ξαφνικά συναντά μπροστά του ένα κατάστημα έξω από το οποίο στέκεται αρκετός κόσμος. Το κορίτσι πλησιάζει και ρωτά μια κυρία τι περιμένει εκεί. Η κυρία αδιαφορεί και γυρνά την πλάτη. Έπειτα το κορίτσι κάνει την ίδια ερώτηση σε έναν κύριο. Εκείνος σκύβει το κεφάλι ντροπιασμένος. Όταν ανοίγει η πόρτα όλοι τρέχουν προς τα μέσα. Το κορίτσι αποφασίζει να μπει για να μάθει τι πουλάει αυτό το «περίεργο» μαγαζί. Περπατώντας στους διαδρόμους και κοιτάζοντας τα ράφια εκπλήσσεται. Οι ταμπέλες κάτω από τα ράφια γράφουν «κατανόηση, εμπιστοσύνη, ειλικρίνεια, συμπάθεια…» Το κορίτσι προχωρώντας βλέπει πως η προσφορά του καταστήματος είναι η «αγάπη». Ύστερα από έναν σύντομο διάλογο με μια πωλήτρια το κορίτσι συνειδητοποιεί πως το κακό δεν είναι ότι η αγάπη πουλιέται αλλά ότι υπάρχουν άνθρωποι που την αγοράζουν.

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

Σε μια εποχή που όλα πουλιούνται και όλα αγοράζονται. Σε μια εποχή που τα χρήματα θεοποιούνται. Σε αυτή την εποχή είναι πολύ πιθανόν να δημιουργηθεί ένα κατάστημα που θα πουλάει τα συναιθήματα, που θα πουλάει την Αγάπη...Ίσως να ανοίξει και στη γειτονιά σου ένα τέτοιο κατάστημα. Το θέμα είναι εσύ να μην περάσεις ούτε απ' έξω!


Διαβάστε τo σενάριo

Το σενάριο δεν είναι ελεύθερα διαθέσιμο. Αν ενδιαφέρεστε να το διαβάσετε ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Ο σεναριογράφος δεν επιθυμεί να σχολιαστεί το σενάριό του.