Πραγματικά Όνειρα

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος Σαχπαζίδου Σμαρώ-Παναγιώτα

Στοιχεία Σεναρίου

Τίτλος στα αγγλικά
Real Dreams
Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2011 1 3' Μυθοπλασία κοινωνικό

Σύνοψη

Ένα παιδί ονειρεύεται το μέλλον του στο μπάνιο του σπιτιού του ως ένα μέλλον γεμάτο ζαχαρωτά και γλυκά στον “καραμελοπλανήτη”. Τα παιδικά όνειρα, όμως , πρέπει να μεταλλαχτούν για να μπορέσουν να χωρέσουν στα όρια της πραγματικότητας.

Περίληψη

Ένα παιδάκι περίπου 6-7 ετών κάθεται στην λεκάνη του μπάνιου του και ονειρεύεται το μέλλον του. Ονειρεύεται έναν μεγάλο πλανήτη γεμάτο ζαχαρωτά, καραμέλες και γλυκά. Το κάνει αυτό πολύ συχνά. Χάνεται μέσα στον “καραμελοπλανήτη” του, που χωράει μόνο αυτόν, μέχρι να τον φωνάξουν και να επανέρθει στην πραγματικότητα. Αυτό το παιδί μεγαλώνει, και είναι πλέον 25 χρονών και κάθεται ακόμα στην ίδια ακριβώς τουαλέτα, με το ίδιο ακριβώς όνειρο. Μόνο που πλέον η πραγματικότητα είναι πιο κοντά. Την ζει κάθε μέρα. Και το όνειρο, όμως, τον ακολουθεί. Τελικά, η πραγματικότητα μπορεί να ορίσει τα όνειρα, ή μήπως τελικά και τα όνειρα μπορούν να ορίσουν την πραγματικότητα;

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

Επηρεάστηκα πολύ από τα γεγονότα του σήμερα και τα γκρεμισμένα όνειρα γύρω μου. Την δύναμη της πραγματικότητας να μεταβάλει τα πάντα και του ονείρου ως την σχεδία της ελπίδας που ποτέ δε χάνεται. Και το γεγονός πως όταν πραγματικά θέλεις να κάνεις κάτι στη ζωή σου αρκεί να το πιστέψεις και αυτό θα βρει τρόπο και θα έρθει. Μπορεί όχι με τη μορφή που το ζητάς, αλλά θα έρθει.


Διαβάστε τo σενάριo

Το σενάριο δεν είναι ελεύθερα διαθέσιμο. Αν ενδιαφέρεστε να το διαβάσετε ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Ο σεναριογράφος δεν επιθυμεί να σχολιαστεί το σενάριό του.