Καταφύγιο 13

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος Βασιλόπουλος Ευθύμιος

Στοιχεία Σεναρίου

Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2011 2 3' Μυθοπλασία Επιστημονική φαντασία

Σύνοψη

Ο τελευταίος(;) επιζών μιάς τρομακτικής απειλής για τη Γή,προσπαθεί να επικοινωνήσει για τελευταία φορά με κάποιον άλλον άνθρωπο.

Περίληψη

Παραμονή Χριστουγέννων σε ένα δυστοπικό μέλλον.Σε ένα από τα υπόγεια καταφύγια που στήθηκαν,τουλάχιστον,5 δεκαετίες πρίν,συναντούμε τον ήρωα της ιστορίας.Ήρωας γερασμένος και ταλαιπωρημένος,σωματικά και ψυχικά.Η Απειλή που έχει σκεπάσει την ανθρωπότητα από καιρό,έχει γίνει,πλέον,εμμονή και δεύτερη φύση του.Την,άλλοτε γιορτινή,εκείνη ημέρα,θα κάνει την τελευταία του προσπάθεια να βρεί κάποιον άλλον επιζήσαντα.Μαζί με την ελπίδα,χάνει,όμως,και τον εαυτό του.Ευτυχώς ή δυστυχώς,πολλές από τις λεπτομέρειες της ιστορίας,μπορεί να μην είναι έτσι,ακριβώς,όπως φαίνονται...

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

Ο σημαντικός ρόλος της προσωπικής ιστορίας και εμπειρίας,μέσα σε ένα συμπαντικό θέατρο εξελίξεων.Όσο μικρό και να φαντάζει,ένα ράγισμα είναι πάντοτε ικανό να αλλάξει τις ισορροπίες.Μία ωδή στη μοναξιά του αντιήρωα και στην απλή συνειδητοποίηση οτί προσδιορίζουμε και αναγνωρίζουμε την ανθρωπιά μας,μόνο μέσω των άλλων.Μπορεί,βέβαια,πολύ πιό απλά,το νόημα της ιστορίας να είναι η δυσπιστία που θα πρέπει να δείχνουμε σε κάθε εμπόριο ελπίδας.


Φωτογραφίες σχετικές με το σενάριο

Φωτογραφία 1 , Φωτογραφία 2

Διαβάστε τo σενάριo

Το σενάριο δεν είναι ελεύθερα διαθέσιμο. Αν ενδιαφέρεστε να το διαβάσετε ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Ο σεναριογράφος δεν επιθυμεί να σχολιαστεί το σενάριό του.