οδόσημο

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος γιαννακός giannakos χρήστος christos

Στοιχεία Σεναρίου

Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2011 2 3' Μυθοπλασία Δράμα

Σύνοψη

Ο Ν. εμφανίζεται την ημερομηνία του θανάτου του, για να επισκεφτεί αγαπημένα του πρόσωπα και το εικονοστάσι στο σημείο του δρόμου, που συνέβη το μοιραίο.

Περίληψη

Ο Ν. συναντά διαδοχικά έναν γκαραζιέρη και ένα γέροντα, χωρίς να τους μιλά. Ο γέροντας επισκέπτεται τον γκαραζιέρη και συζητούν για την παράδοξη επίσκεψη του Ν.. Ο τελευταίος πηγαίνει σε ένα οδόσημο απώλειας: ένα εικονοστάσι του δρόμου, το οποίο διακοσμείται με τη φωτογραφία του Ν.

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

Ο νεκρός που γυρνά στη ζωή την ημερομηνία του θανάτου του, συναντά αγαπημένους ανθρώπους κι επιδίδεται σε συνήθειες της καθημερινότητας θα μπορούσε να αποτελεί παράσταση κι επιθυμία ενός θνητού ο οποίος προσπαθεί να ευφραίνεται από τις μικρές ή μεγαλύτερες δυνατότητες που του προσφέρει η ζωή. Διαφέρει πάντως ο τρόπος με τον οποίο αναλογίζεται μια τέτοια α-πιθανότητα ένας έμπειρος ή κουρασμένος ηλικιωμένος και ο τρόπος που την εκτιμά ένας νεότερος άνθρωπος. Είναι μια ευκαιρία για σκέψεις πάνω στο τι αφήνουμε να χαθεί πριν χαθεί η ζωή.


Διαβάστε τo σενάριo

Το σενάριο δεν είναι ελεύθερα διαθέσιμο. Αν ενδιαφέρεστε να το διαβάσετε ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Ο σεναριογράφος δεν επιθυμεί να σχολιαστεί το σενάριό του.