Σημαδεμένη αγάπη - ο κύκλος της διάκρισης

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος ΚΑΠΑΡΔΕΛΗ ΕΥΤΥΧΙΑ

Στοιχεία Σεναρίου

Τίτλος στα αγγλικά
Scarred love - the cycle of discrimination
Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2012 2 1' Μυθοπλασία

Σύνοψη

Στην γωνιά του δρόμου ένα κτίριο κατεδαφισμένο. Τα σίδερα κρέμονται λυγισμένα μέσα από το χαλασμένο τσιμέντο .Μια μεγάλη ταμπέλα σκουριασμένη μισοχωμένη μέσα στα χαλάσματα .Με δυσκολία διαβάζω αφού τα γράμματα είναι μισοσβησμένα Σωφρονιστικό κατάστημα ………..

Περίληψη

Κάποιοι από τους συντρόφους στα χέρια του Θεού ψάχνουν ανοιχτό ουρανό για τον αγώνα και τον κοινωνικό λιθοβολισμό .Τούτος ο κόσμος έγινε καημός και το ανάστημα της καρδιάς η αγάπη σημάδεψε. Μα ποιος ήμουν στα αλήθεια ; Μόνο η καλοσύνη των άστρων μου έμεινε, σε ένα ταξίδι που έχει τελειώσει πια . Το σκοτάδι της νύχτας φεύγει στο γλυκοχάραμα μιας νέας μέρας .Η νίκη ή η ήττα ,η ευτυχία ή η δυστυχία ,η σοφία ή η άγνοια ,η ελευθέρια ή η δέσμευση όλα χωρούν στον ίδιο κύκλο ..σαν την λάμψη στο σκοτάδι και τον αβάσταχτο πόνο της αποκάλυψης . Ο πόνος του κόσμου στην άγνοια και τον ρατσισμό Ο πρώτος ομιλητής ,που είδε Ήλιους και φεγγάρια βιάζεται να συντελέσει στο θαύμα στην θυσία στην λύτρωση, βιάζεται να κρυσταλλώσει το συναίσθημα που δεν έχει επιστροφή, να γαληνέψει τους ανθρώπινους ουρανούς από την δοκιμασία με δυο μεγάλα μάτια καλοσύνης .Είναι ο μεσολαβητής ανάμεσα στην μοίρα και στους ανθρώπους της οδύνης Τα τριαντάφυλλα της μοίρας χάρισα στον πρώτο ομιλητή ,από το πέρασμα του χρόνου ανέγγιχτα


Διαβάστε τo σενάριo

Το σενάριο δεν είναι ελεύθερα διαθέσιμο. Αν ενδιαφέρεστε να το διαβάσετε ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Γράψτε τα σχόλιά σας για το σενάριο.

Όνομα *

Σχόλια *

Γράψτε τον κωδικό *