Σύμβουλος σπουδών

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος ΣΑΒΒΑ ΘΕΟΔΩΡΑ

Στοιχεία Σεναρίου

Τίτλος στα αγγλικά
SUMVOULOS SPOUDON
Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2012 3 3' Πειραματικό Δράμα

Σύνοψη

Στο λύκειο της τελειόφοιτης Ελευθερίας Μάλαμα σήμερα είναι καλεσμένη η κυρία Μιράντα Πολυχρωνίδου, πολυβραβευμένη σύμβουλος σπουδών. Η Ελευθερία θα πάρει το θάρρος να κάνει κάποιες ερωτήσεις στην κυρία Μιράντα.

Περίληψη

Ενώ η Ελευθερία βρίσκεται στο τελευταίο έτος φοίτησης στο λύκειο της την προβληματίζει αφάνταστα το δικό της αύριο. Τι θα σπουδάσει, αν θα σπουδάσει, που να σπουδάσει, γιατί να σπουδάσει.. Σήμερα στο Θέατρο του σχολείου τους βρίσκεται στο βήμα η γνωστή στον τομέα σύμβουλος σπουδών κυρία Μιράντα Πολυχρωνίδου όπου θα τους μιλήσει για τον επαγγελματικό προορισμό με στόχο να βοηθήσει τον κάθε τελειόφοιτο να βρει το επάγγελμα που του ταιριάζει. Η Ελευθερία ακούει με προσοχή τα όσα λέει η κυρία άλλα οι απορίες της δεν έχουν λυθεί μέχρι στιγμής και οι προβληματισμοί τις παραμένουν μέσα στο μυαλό της. Αποφασίζει λοιπόν να πάρει το μικρόφωνο στα χέρια της και να εκφράσει η ίδια τις απορίες της

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

2012 και η οικονομική κρίση συνεχίζεται.. Ο κάθε γονιός επιθυμεί το καλύτερο για το παιδί του. Να γίνει μεγάλο και τρανό. Επιθυμεί, μπορεί όμως να του προσφέρει το καλύτερο; Δυστυχώς πλέον δεν μπορεί.Η οικονομική κρίση με το πέρασμα της έχει καταβροχθίσει τα πάντα. Και όταν λέω τα πάντα εννοώ τα πάντα, ακόμα και τα όνειρα τον Νέων, και δεν λέω Ελλήνων Νέων γιατί η κρίση έχει χτυπήσει την πόρτα πολλών χωρών. Μέσα από την Ελευθερία εκφράζω τους προβληματισμούς του κάθε νέου που έχει όνειρα και είναι λογικό μα που δυστυχώς η πραγματικότητα τον κάνει να θέλει να προσγειωθεί σύντομα για να μην προσγειωθεί αργότερα πολύ απότομα.


Φωτογραφίες σχετικές με το σενάριο

Φωτογραφία 1

Διαβάστε τo σενάριo

Μπορείτε να στείλετε email στο σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Γράψτε τα σχόλιά σας για το σενάριο.

Όνομα *

Σχόλια *

Γράψτε τον κωδικό *