Το πάρτυ

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος ΦΡΑΓΚΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Στοιχεία Σεναρίου

Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2012 3 3' Μυθοπλασία Κοινωνικό

Σύνοψη

Ένα πάρτυ σε ένα σπίτι αποκαλύπτει τη χαρά της ζωής σε μια παρέα πέντε φίλων που χορεύουν και συζητάνε ελεύθερα και με ειλικρίνεια για το χορό, το μασάζ, τη συναισθηματική έκφραση και την επικοινωνία. Δείχνουν έναν γνήσιο νεανικό εαυτό αφήνοντας την καρδιά τους να μιλήσει και την ψυχή τους να ακτινοβολήσει προσκαλώντας και τους θεατές να συμμετέχουν στο λιτό αλλά ξέφρενο πάρτυ.

Περίληψη

Ένα απλό πάρτυ μεταξύ πέντε φίλων δίνει την ευκαιρία για ξέφρενο χορό, καυτές συζητήσεις, απελευθερωτικά σχόλια, εκτόνωση συναισθημάτων και γνήσια έκφραση απλών αλλά κρίσιμων αληθειών για την καθημερινότητα και τη ζωή γενικά. Μέσα από διαδοχικά τετ α τετ και χορευτικά σχήματα βγαίνουν στο προσκήνιο ανασφάλειες, ανησυχίες, επιθυμίες και όνειρα. Μέσα από την ιδιωτική επικοινωνία και την προσωπική επαφή αποκαλύπτονται θεμιτές σκέψεις και ενδιαφέροντα των πέντε φίλων που δημιουργούν μόνοι τους μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα ικανή να ευνοήσει μια γνήσια μορφή διασκέδασης και να απελευθερώσει το νοητικό-συναισθηματικό δυναμικό τους.

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

Η κεντρική ιδέα είναι η ανάδειξη της απλής και αληθινής διασκέδασης μεταξύ των ανθρώπων η οποία έχει αρκετή δυναμική για να τονώσει το χαμηλό ηθικό και την απογοήτευση πολλών σημερινών νέων. Η ουσία της ζωής -οι μικρές απολαύσεις- βρίσκονται στο επίκεντρο της ταινίας με τελικό αποδέκτη τον άγνωστο θεατή που καλείται νοερά να συμμετέχει ενεργά σε ένα "ξένο" πάρτυ.


Διαβάστε τo σενάριo

Μπορείτε να στείλετε email στο σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Γράψτε τα σχόλιά σας για το σενάριο.

Όνομα *

Σχόλια *

Γράψτε τον κωδικό *