Το κορίτσι στον τοίχο

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος Ψαλτάκης Γαβριήλ

Στοιχεία Σεναρίου

Τίτλος στα αγγλικά
THE GIRL ON THE WALL
Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2009 5 5' Μυθοπλασία Κωμωδία

Σύνοψη

Η καθημερινότητα ενός νέου αλλάζει, όταν ένα graffiti στον τοίχο ζωντανεύει και του ζητάει βοήθεια για να μπορέσει να κατακτήσει την καρδιά της κοπέλας – graffiti που είναι σχεδιασμένη στον απέναντι τοίχο. Ο ήρωας με τη βοήθεια δύο παιδιών της γειτονιάς, που δημιούργησαν το graffiti, καταφέρνουν να το βοηθήσουν και να κάνουν την κοπέλα – graffiti να το ερωτευτεί.

Περίληψη

Ένας κατσουφιασμένος τριαντάρης, πηγαινοέρχεται από τον ίδιο δρόμο κάθε μέρα, από το σπίτι στη δουλειά. Η καθημερινότητά του αλλάζει όταν ένα graffiti στον τοίχο που σχεδίασαν δυο παιδιά της γειτονιάς ζωντανεύει και αρχίζει και του μιλάει. Το graffiti προσπαθεί με τον τρόπο του να επικοινωνήσει με τον νέο και του ζητάει βοήθεια για να μπορέσει να κατακτήσει την κοπέλα – graffiti που είναι σχεδιασμένη στον απέναντι τοίχο.Ο ήρωας αναπτύσει σχέση με το graffiti και μαζί με τα δύο παιδιά της γειτονιάς προσπαθούν να αλλάξουν προς το καλύτερο την εμφάνισή του, έτσι ώστε να «κλέψουν» ένα βλέμμα της κοπέλας – graffiti. Στην αρχή δεν δείχνουν να τα καταφέρνουν και πολύ καλά, μέχρι που η κοπέλα της παρέας, παίρνοντας την κατάσταση στα χέρια της, ζωγραφίζει στο χέρι του άντρα – graffiti, που κρατάει συνέχεια ένα τσιγάρο, μια πολύχρωμη ανθοδέσμη. Με αυτήν την κίνηση το graffiti κερδίζει τον έρωτα του και έτσι μια δόση ευτυχίας μοιράζεται στους ήρωες.

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

Η αγάπη και ο έρωτας μας αλλάζει και μας κάνει να λειτουργούμε συλλογικά και δημιουργικά... Μία μοντέρνα, απλή ιστορία αγάπης, δοσμένη με έναν πρωτότυπο και κωμικό τρόπο.


Διαβάστε τo σενάριo

Το σενάριο δεν είναι ελεύθερα διαθέσιμο. Αν ενδιαφέρεστε να το διαβάσετε ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Ο σεναριογράφος δεν επιθυμεί να σχολιαστεί το σενάριό του.