Μηδένα ρεί

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος Φουρτούνης Δημήτριος Μάριος

Στοιχεία Σεναρίου

Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2009 4 3' Κιν. Σχέδιο Επιστημονική φαντασία - μεταφυσικού περιεχομένου

Σύνοψη

Ένας απλός νεαρός προσπαθεί να βρει ανθρώπινη επικοινωνία και κάτι καινούριο αλλά δυστυχώς δεν βρίσκει αυτό που θέλει και καταλήγει σε μια τελική λύση......

Περίληψη

Η ιστορία ξεκινάει μέσα σε ένα τυπικό γραφείο. Ο πρωταγωνιστής βρίσκεται πάνω από ένα σωρό από έγγραφα. Το αφεντικό, που δεν έχει πρόσωπο όπως και όλοι οι άλλοι χαρακτήρες, αφήνει τα χαρτιά πάνω στο γραφείο χωρίς να του μιλάει. Συνεχίζει την άχαρη δουλειά του μέχρι να σχολάσει. Στον γυρισμό για το σπίτι παρατηρεί τους περαστικούς που δεν του δίνουν καμία σημασία. Στο υπνοδωμάτιο ετοιμάζεται να κοιμηθεί σε ένα μοναχικό κρεβάτι. Την επομένη ξυρίζεται με μόνο ήχο το ραδιόφωνο. Η μέρα συνεχίζει όπως και η προηγούμενη, οι μέρες επαναλαμβάνονται με μόνη διαφορά το ημερολόγιο στον τοίχο. Αυτός ο κυκεώνας διακόπτεται απότομα από ένα πυροβολισμό. Και ο νεαρός βρίσκεται κάτω στο έδαφος με ανοιγμένο κεφάλι στη μέση του δρόμου και τους περαστικούς να σταματάνε. Γυρνάνε τα απρόσωπα κεφάλια προς το μέρος του αλλά φεύγουν αδιάφοροι. Το αίμα έχει σχηματίσει λίμνη. Το δεξί του μάτι είναι ακίνητο μέχρι που ξαφνικά κουνιέται και ξυπνάει ο νεαρός στο δωμάτιο του. Ένα γράμμα εμφανίζεται δίπλα στο κομοδίνο του κρεβατιού με το μήνυμα ΑΝΤΙΟ. Σηκώνεται και προχωράει προς το μπαλκόνι. Ανεβαίνει στην άκρη του μπαλκονιού. Μπροστά στον ολοκαίνουριο ουρανό και ανατέλλοντα ήλιο σχηματίζει σταυρό με το σώμα του και κοιτάζει προς τον ορίζοντα. Είναι ένα αεροπλανάκι με διαφημιστική ουρά να γράφει NOTHING CAN BE CHANGED WITH ANYTHING.

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

 


Διαβάστε τo σενάριo

Το σενάριο δεν είναι ελεύθερα διαθέσιμο. Αν ενδιαφέρεστε να το διαβάσετε ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Ο σεναριογράφος δεν επιθυμεί να σχολιαστεί το σενάριό του.