Τα 3 σπίρτα

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος Συνίτος Σωκράτης

Στοιχεία Σεναρίου

Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2008 4 5' Μυθοπλασία Υπαρξιακό Θρίλερ

Σύνοψη

Ένας άντρας επιστρέφει στο παλιό σπίτι του που είναι πια ακατοίκητο. Με την βοήθεια ενός βιβλίου και τριών σπίρτων πραγματοποιεί ένα τελετουργικό. Θέλει να ξαναζωντανέψει τις μνήμες που συνοδεύουν τον κάθε χώρο του σπιτιού. Ψάχνει να βρει στα παρελθοντικά γεγονότα και πρόσωπα την αιτία για το πρόβλημα του που κουβαλάει μέχρι το παρόν.

Περίληψη

Ένας άντρας εισβάλει σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι. Έχει στη διάθεση του τρία σπίρτα και συμβουλεύεται συχνά ένα παράξενο βιβλίο που κουβαλάει μαζί του. Μπαίνει στα ερημωμένα δωμάτια του σπιτιού και τα φωτίζει με ένα σπίρτο. Τα δωμάτια ξαναζωντανεύουν και ο άντρας συναντάει οικεία πρόσωπα: Τον πατέρα του που για άγνωστο λόγο ψάχνει με έμμονη να βρει ένα καρφί , έναν παιδικό του φίλο να του μιλάει με μισόλογα, μια κοπέλα που τον κοιτάζει ερωτικά και του φέρνει επώδυνες αναμνήσεις. Μέσα από το κάθε στιγμιότυπο που βιώνει μαζί τους ξαναχτίζει σταδιακά το παρελθόν του το οποίο στιγματίζεται από ένα πρόσωπο. Την ταυτότητα και το ρόλο του θα προσπαθήσει να ανακαλύψει μέσω αυτής της αναζήτησης του.

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

 


Διαβάστε τo σενάριo

Το σενάριο δεν είναι ελεύθερα διαθέσιμο. Αν ενδιαφέρεστε να το διαβάσετε ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Ο σεναριογράφος δεν επιθυμεί να σχολιαστεί το σενάριό του.