FaceLift

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος Φελάνης Κώστας

Στοιχεία Σεναρίου

Τίτλος στα αγγλικά
FaceLift
Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2010 3 3' Μυθοπλασία

Σύνοψη

Facelift, ένας ψάχνει να βρει ταίρι στο διαδίκτυο όλες έχουν το προφίλ τους ως Barbie και όλοι ως John John. Το μόνο που διαφέρει είναι το όνομα. Μετά από κάποιες αποτυχημένες προσπάθειες ξαναβρήκε μια κοπέλα που φαίνεται διαφορετική από τις άλλες… Όλα οδηγούν στο τέλειο φλερτ, όμως όταν το ίντερνετ πέσει…

Περίληψη

Ένας άνδρας ψάχνει στο διαδίκτυο για ένα ταίρι, όμως όταν όλοι μοιάζουν μεταξύ τους, είναι πολύ δύσκολο να τα καταφέρεις. Μετά από αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες ο ήρωας μας, μάλλον τα κατάφερε. Συνομιλεί με την Barbie και φαντάζεται να ξετυλίγονται μαζί της σκηνές από ρομαντικές κομεντί. Όμως κάποια στιγμή πέφτει το Ιντερνετ και έρχεται και η ανατροπή.

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

Ζούμε σε ένα κόσμο όπου το ίντερνετ έχει μπει βαθιά στο μυαλό μας. Όλοι προωθούμε στα προφίλ μας, τύπου facebook και myspace, τον χαρακτήρα που θα θέλαμε να είμαστε ή καλύτερα τον χαρακτήρα που μας προβάλλουν και μας κάνουν να θέλουμε να είμαστε. Το Facelift θέλει να σχολιάσει αυτό το γεγονός μέσα από έναν χαρακτήρα που τελικά για να νιώσει κάπως καλά, καταφεύγει στο να ξεγελάσει, τον ίδιο του τον εαυτό.


Διαβάστε τo σενάριo

Μπορείτε να στείλετε email στο σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Γράψτε τα σχόλιά σας για το σενάριο.

Όνομα *

Σχόλια *

Γράψτε τον κωδικό *