Γιορτή για όλους

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος Kohanrouz Abdolreza

Στοιχεία Σεναρίου

Τίτλος στα αγγλικά
Feast for everybody
Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2010 2 3' Μυθοπλασία

Σύνοψη

Η Σοφία, μια ηλικιωμένη και ουσιαστικά απομονωμένη γυναίκα μοιράζεται τη μοναξιά της, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, με μια οικογένεια μεταναστών.

Περίληψη

Η Σοφία είναι μία ηλικιωμένη 70άρα που βιώνει τη μοναξιά της στο σπίτι της καθώς πιέζεται και ενοχλείται από τη συμπεριφορά και τις πιέσεις της κόρης της και του γαμπρού της. Καθώς η Πρωτοχρονιά πλησιάζει αποφασίζει να μοιραστεί αυτή τη μέρα με μια οικογένεια μεταναστών. Αφήνει το πολυτελές σπίτι της και την πιεσμένη πλέον ζωή της για να περάσεις αυτές τις γιορτινές στιγμές μαζί με ανθρώπους που της δίνουν χαρά και ευτυχία χωρίς να επιδιώκουν αντάλλαγμα.

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι επιδιώκουν να περάσουν τη μέρα της Πρωτοχρονιάς μαζί με αγαπημένα πρόσωπα. Υπάρχουν ορισμένοι που δεν έχουν κανέναν ή δε μπορούν να μοιραστούν αυτή τη στιγμή με κάποιον. Η μοναξιά των ανθρώπων ενώ όλοι οι άλλοι γύρω τους γιορτάζουν είναι ένα δυσάρεστο σύγχρονο κοινωνικό φαινόμενο. Υπάρχουν πολλοί τέτοιοι άνθρωποι που μπορούμε να τους βοηθήσουμε με το να τους επισκεφτούμε, να τους «ανακαλύψουμε» και να τους δώσουμε τη δυνατότητα να μοιραστούν μαζί μας αυτές τις στιγμές. Οι συνέπειες της μοναξιάς μπορούν να αποφευχθούν με την ανθρώπινη επαφή, έστω και με ανθρώπους που επιφανειακά είναι διαφορετικοί μεταξύ τους.


Διαβάστε τo σενάριo

Μπορείτε να στείλετε email στο σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Γράψτε τα σχόλιά σας για το σενάριο.

Όνομα *

Σχόλια *

Γράψτε τον κωδικό *