Το ραντεβού

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος Βενετσιάνος Χρήστος

Στοιχεία Σεναρίου

Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2010 3 3' Μυθοπλασία Δράμα

Σύνοψη

Στην εποχή της ανθρώπινης αποξένωσης όλο και περισσότερο κερδίζουν έδαφος οι γνωριμίες μέσω του διαδικτύου. Πόσο επικίνδυνο μπορεί να είναι αυτό όμως;

Περίληψη

Ο Κώστας είναι ένας νέος και εμφανίσιμος άνδρας που του αρέσει το εύκολο και εφήμερο σεξ. Κάτι που σίγουρα μπορεί να βρει στο διαδίκτυο και το facebook. Έτσι θα γνωρίσει την Έλενα, μια επίσης όμορφη κοπέλα. Το ραντεβού τους έχει κλειστεί για Σάββατο βράδυ σε ένα μπαρ. Επόμενη στάση μετά το μπαρ είναι το σπίτι της Έλενας. Εκεί όμως τα πράγματα δεν θα είναι όπως τα είχε φανταστεί ο πρωταγωνιστής μας.

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

Το σενάριο αυτό έχει σαν σκοπό να αναδείξει το πρόβλημα επικοινωνίας που έχουν οι σημερινοί νέοι. Προτιμούν τις σχέσεις μέσα από έναν υπολογιστή από τις απευθείας γνωριμίες. Αυτό όμως έχει και τους κινδύνους του. Μέσα από αυτήν την ταινία θα δείξουμε πως όταν δεν γνωρίζεις τον άλλο μπορείς να βρεθείς προ εκπλήξεων και μάλιστα πολύ επικίνδυνων. Το τέλος της ταινίας, που θα λύνει το μυστήριο που έχει δημιουργηθεί, έχει σαν σκοπό να τρομάξει και να προβληματίσει τους νέους.


Διαβάστε τo σενάριo

Μπορείτε να στείλετε email στο σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Γράψτε τα σχόλιά σας για το σενάριο.

Όνομα *

Σχόλια *

Γράψτε τον κωδικό *