Η επιστροφή

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος Γεωργιάδης Χρήστος

Στοιχεία Σεναρίου

Τίτλος στα αγγλικά
Back To You
Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2011 3 3' Μυθοπλασία Δράμα

Σύνοψη

Ο Άλκης θα δεχτεί μια απρόσμενη επίσκεψη από την πρώην του Μαρία. Ο σκοπός της επίσκεψής της, θα αλλάξει τις ζωές και των δύο μέσα σε ένα βράδυ.

Περίληψη

Έχει περάσει ένας χρόνος από τη μέρα που ο Άλκης χώρισε με την Μαρία. Ένα βράδυ όπως όλα τ’ άλλα, η Μαρία θα πάρει την απόφαση να συναντήσει τον Άλκη στο σπίτι του για τελευταία φορά. Υπάρχει κάτι που δεν του έχει αποκαλύψει ποτέ. Ο Άλκης βρίσκεται μόνος του μέσα στο σαλόνι του σπιτιού του και κάθεται σε μια καρέκλα δίπλα στο τζάκι. Η Μαρία μπροστά στην πόρτα, έτοιμη να φύγει. Διστάζει… Είναι και οι δύο χαμένοι… Μόνοι… Η σκέψη τους μία. Η ανάγκη τους κοινή. Ο Άλκης της είχε πει τότε πως θα την περιμένει. Έτοιμος ν’ αλλάξει όλη του τη ζωή και να μοιραστεί μαζί της τη συνέχεια. Υπάρχει συνέχεια; Κι αν υπάρχει, μπορεί η Μαρία να είναι ένα κομμάτι αυτής; Γιατί να την πιστέψει; Είναι αρκετό; Μήπως άδικο; Μοιάζει τόσο δύσκολη η απόφαση για τον Άλκη. Θα το μάθουμε εκείνο το βράδυ… στο σπίτι του Άλκη.

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

Είχα βαλθεί πεισματικά να γράψω για τη σχέση μου με το χρόνο. και πως αυτός ακυρώνεται στον έρωτα. Ένας πολύ δυνατός έρωτας...σαρωτικός! Έγράψα μια ερωτική ιστορία. Αυτό που θέλουμε όλοι να ζήσουμε. Αυτό που κυνηγάμε ακόμα κι αν δεν είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε. Ότι φοβόμαστε και δεν θέλουμε να παραδεχτούμε.Ένα παραμύθι δηλαδή!


Φωτογραφίες σχετικές με το σενάριο

Φωτογραφία 1 , Φωτογραφία 2 , Φωτογραφία 3

Διαβάστε τo σενάριo

Το σενάριο δεν είναι ελεύθερα διαθέσιμο. Αν ενδιαφέρεστε να το διαβάσετε ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Ο σεναριογράφος δεν επιθυμεί να σχολιαστεί το σενάριό του.