Ιλιγγιώδες σεξ

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος Ολσέφσκι Φίλη

Στοιχεία Σεναρίου

Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2011 3 3' Μυθοπλασία Κωμωδία

Σύνοψη

Ένα ζευγάρι κάνει έρωτα και ταυτόχρονα ξεκινάει για ένα παράδοξο ταξίδι μέσα στην πόλη, με όχημα ένα κλυδωνιζόμενο κρεβάτι.

Περίληψη

Στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού του, ένα ζευγάρι ξεκινά να ερωτοτροπεί. Καθώς οι ρυθμοί εντείνονται, το κρεβάτι αρχίζει να κλυδωνίζεται και σταδιακά μετακινείται. Το κρεβάτι- όχημα μετακινείται μέσα στο δωμάτιο, έπειτα μέσα στο σπίτι και τελικά βγαίνει από την πολυκατοικία, ενώ το ζευγάρι ερωτοτροπεί απερίσπαστα. Το ιδιότυπο όχημα διασχίζει πεζοδρόμια, δρόμους και διασταυρώσεις και σταματά όταν εισέρχεται στο κτίριο ενός νοσοκομείου. Το ανδρόγυνο έχει ολοκληρώσει τη συνουσία και σταματά αποκαμωμένο, όταν η γυναίκα καταλαμβάνεται από πόνους και τίκτει επιτόπου ένα έμβρυο. Το νεογέννητο αρχίζει να ουρλιάζει και το κρεβάτι κλυδωνίζεται επικίνδυνα, ώσπου ξεκινά και πάλι να μετακινείται από τα κλάματα του μωρού. Το κρεβάτι-όχημα, που αυτή τη φορά κουβαλήσει το μωρό και τους νέους γονείς ταξιδεύει με ταχύτητα στην πόλη, με απόηχο τα ουρλιαχτά του βρέφους.

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου



Διαβάστε τo σενάριo

Το σενάριο δεν είναι ελεύθερα διαθέσιμο. Αν ενδιαφέρεστε να το διαβάσετε ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Ο σεναριογράφος δεν επιθυμεί να σχολιαστεί το σενάριό του.