Superhero

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος Θεοδωρίδου Ναταλία

Στοιχεία Σεναρίου

Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2012 2 3' Μυθοπλασία Κωμωδία

Σύνοψη

Ένας ηλικιωμένος υπερήρωας αντιμετωπίζει τις αλλαγές που φέρνουν μαζί τους τα γεράματα, τόσο στις φυσικές όσο και τις υπερφυσικές του δυνάμεις. Ωστόσο, η συνεχής παρουσία της συντρόφου του τού επιτρέπει να φανεί και πάλι χρήσιμος.

Περίληψη

Ένας ηλικιωμένος υπερήρωας αντιμετωπίζει τις αλλαγές που επιφέρουν τα γεράματα: προβλήματα υγείας και απώλεια τόσο των φυσικών όσο και των υπερφυσικών του δυνάμεων. Αντιμέτωπος με τη σκληρή πραγματικότητα αποφασίζει να συνταξιοδοτηθεί και καλείται ν’ αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα, κάτι που περήφανα αρνείται να κάνει. Ωστόσο, η σταθερή παρουσία της συντρόφου του τού δίνει τη δυνατότητα ν’ αξιοποιήσει μία από τις τελευταίες υπερδυνάμεις που του έχουν απομείνει.

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

Τι συμβαίνει στους υπερήρωες όταν γεράσουν; Πώς αντιμετωπίζουν την απώλεια των δυνάμεών τους; Και ποιος είναι εκεί για να τους στηρίξει ή να τους κάνει να νιώσουν ακόμα χρήσιμοι; Με αφορμή αυτές τις ερωτήσεις, στόχος του σεναρίου είναι να εξερευνήσει την απώλεια της ευρωστίας που επιφέρουν τα γηρατειά, αλλά και τις υπερδυνάμεις του καθενός από εμάς που δε χάνονται με την ηλικία, αλλά γεννιούνται μέσα από την πολύχρονη συντροφικότητα μ' έναν άλλον άνθρωπο.


Διαβάστε τo σενάριo

Το σενάριο δεν είναι ελεύθερα διαθέσιμο. Αν ενδιαφέρεστε να το διαβάσετε ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Ο σεναριογράφος δεν επιθυμεί να σχολιαστεί το σενάριό του.