ΤΟ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος Θανάσουλα Μαρία - Χριστίνα

Στοιχεία Σεναρίου

Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2012 3 3' Μυθοπλασία Κωμωδία

Σύνοψη

Ένα σκουλαρίκι θα αλλάξει την ζωή του Μανώλη, θα αποκαλύψει την αλήθεια και θα τον φέρει αντιμέτωπο με τον εαυτό του, τις επιλογές του και την πραγματικότητα.

Περίληψη

Ο Μανώλης είναι ένας άντρας μπερδεμένος, ανασφαλής, διαζευγμένος μια φορά και ουσιαστικά μόνος. Μια εβδομάδα πριν τον 2ο γάμο του, με τη Βούλα, συνευρίσκεται ερωτικά με μια άλλη γυναίκα, την Μαρία. Κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης καταπίνει το σκουλαρίκι της, που του προκαλεί ανεξέλεγκτο βήχα για όλες τις επόμενες μέρες μέχρι το γάμο. Συναντιέται με την πρώην γυναίκα του και της αναλύει τα μπερδεμένα του συναισθήματα. Τελικά εκείνη τον βοηθάει να φτύσει το σκουλαρίκι και να απαλλαγεί από τον ενοχλητικό βήχα. Τη μέρα του γάμου, ανάμεσα στους καλεσμένους, βρίσκεται και η άλλη γυναίκα, η Μαρία, με τον συνοδό της, τον Σάκη. Τα 2 ζευγάρια έρχονται αντιμέτωπα και ο Σάκης αναγνωρίζει στη νύφη το σκουλαρίκι της Μαρίας, δώρο που της είχε κάνει στην επέτειο τους. Το παίρνει πίσω και επιτίθεται στον Μανώλη. Χρόνια μετά ο Μανώλης είναι ακόμα μόνος του, μετά από 5 γάμους.

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου



Διαβάστε τo σενάριo

Το σενάριο δεν είναι ελεύθερα διαθέσιμο. Αν ενδιαφέρεστε να το διαβάσετε ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Ο σεναριογράφος δεν επιθυμεί να σχολιαστεί το σενάριό του.