ΨΥΧΑΣΘΕΝΙΑ

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος Σαχπαζίδου Σμαρώ Παναγιώτα

Στοιχεία Σεναρίου

Τίτλος στα αγγλικά
psychasthenia
Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2012 2 1' Μυθοπλασία κοινωνικό

Σύνοψη

Μία κοπέλα απογοητεύεται από τον τρόπο που της συμπεριφέρονται πρώτα οι συγγενείς της και μετά οι φίλοι της. Έτσι στρέφεται στον εαυτό της και κλείνεται μέσα σε αυτόν.

Περίληψη

Μία κοπέλα απογοητεύεται από την συμπεριφορά της οικογένειας της και νιώθει προδομένη. Έτσι στρέφεται στους φίλους της. Η αντιμετώπιση είναι παρόμοια και από εκεί, μιας και την προδίδουν και αυτοί με την σειρά τους, προδίδοντας την εμπιστοσύνη που τους είχε δείξει. Μετά από αυτό αποφασίζει να στραφεί στον μόνο της έμεινε, τον εαυτό της. Αλλά εκεί πλέον τιμωρεί η ίδια την ίδια.

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

Με αυτό το σενάριο θέλω να τονίσω τον πόνο που νιώθει κάποιος και τον φόβο όταν αντιλαμβάνεται ότι αυτός που εμπιστευτικέ σημαντικά μυστικά για την δική του ψυχική ισορροπία, τα χρησιμοποιεί σε κάποια δύσκολη στιγμή για να τον πληγώσει. Το πόσο χαιρέκακοι είμαστε όλοι, ακόμη και προς τον ίδιο μας τον εαυτό.


Διαβάστε τo σενάριo

Το σενάριο δεν είναι ελεύθερα διαθέσιμο. Αν ενδιαφέρεστε να το διαβάσετε ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Γράψτε τα σχόλιά σας για το σενάριο.

Όνομα *

Σχόλια *

Γράψτε τον κωδικό *