ΜΕΤΡΟ

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΕΦΗ

Στοιχεία Σεναρίου

Τίτλος στα αγγλικά
METRO
Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2012 3 3' Μυθοπλασία Αισθηματικό - Κοινωνικό

Σύνοψη

Ένα αγόρι κι ένα κορίτσι συναντιούνται κατ’ επανάληψη στο μετρό, με ακραία διαφορετική εμφάνιση του ενός σε σχέση με τον άλλο, κάθε φορά.

Περίληψη

Ένα αγόρι κι ένα κορίτσι συναντιούνται κατ’ επανάληψη στο μετρό, με ακραία διαφορετική εμφάνιση του ενός σε σχέση με τον άλλο, κάθε φορά. Υπάρχει ανεκδήλωτο ενδιαφέρον μεταξύ τους, που δεν μπορεί να εκφραστεί όσο η εξωτερική εμφάνισή τους είναι διαμετρικά αντίθετη. Όμως τα ρούχα και η συνολική εικόνα τους δεν είναι παρά οι ρόλοι που υιοθετούν προσωρινά, λόγω του τι περιμένουν οι άλλοι από εκείνους, είναι οι στολές που τους πνίγουν μαζί με όλα όσα η εμφάνισή τους κάθε φορά συμβολίζει.

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

Η ιδέα αυτής της ταινίας βασίζεται στους πολλαπλούς ρόλους που παίζουμε όλοι στην καθημερινότητά μας, με βάση την εξωτερική μας εμφάνιση και τα όσα η εμφάνιση υποδηλώνει για μας. Η ταινία εστιάζει στην εξωτερική εικόνα των πρωταγωνιστών της, και στο πώς λειτουργούν όσο κρύβονται/καταπιέζονται/αμύνονται μέσα απ’ αυτήν. Για να μπορέσουν να αναγνωρίσουν ο ένας στο πρόσωπο του άλλου αυτό που ψάχνουν, θα πρέπει πρώτα να αποποιηθούν τους ρόλους τους, και να επιλέξουν τον καθαρό εαυτό τους, κι όχι τον εαυτό που οι άλλοι περιμένουν να δουν. Μόνο έτσι θα καταφέρουν να φτάσουν στην αληθινή επαφή.


Διαβάστε τo σενάριo

Το σενάριο δεν είναι ελεύθερα διαθέσιμο. Αν ενδιαφέρεστε να το διαβάσετε ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Ο σεναριογράφος δεν επιθυμεί να σχολιαστεί το σενάριό του.