Λεοντίδες

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος Λαμπρινίδου Ασπασία

Στοιχεία Σεναρίου

Τίτλος στα αγγλικά
The Night the Stars Fell
Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2012 3 3' Μυθοπλασία Κοινωνικό

Σύνοψη

Η Στέλλα, έχοντας από μικρή πάθος με την αστρονομία, περιμένει με αγωνία τη βροχή Λεοντιδών του Νοεμβρίου. Ωστόσο τα πράγματα θα εξελιχθούν με τρόπο που δεν θα μπορούσε ποτέ της να …ονειρευτεί.

Περίληψη

Ο Γιάννης και η Στέλλα είναι ένα νεαρό ζευγάρι. Ζουν στο Γαλάτσι, στο πατρικό του Γιάννη, ένα διώροφο σπίτι με ταράτσα. Η Στέλλα από μικρή έχει πάθος με την αστρονομία, έτσι ενθουσιάζεται με την είδηση της επικείμενης βροχής Λεοντιδών. Προσπαθεί να πείσει τον άντρα της, που αντιμετωπίζει το όλο θέμα κάπως «κυνικά», να μείνουν άγρυπνοι για να παρακολουθήσουν το μοναδικό θέαμα. Ωστόσο, την κρίσιμη ώρα, θα την πάρει ο ύπνος... Την κατάσταση θα σώσει, ως από μηχανής θεός, η παιδική φίλη της Στέλλας, η Άννα.

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

Γιατί κάτω από την απατηλή επιφάνεια της καθημερινότητας, πίδακες χαράς και δημιουργίας περιμένουν από μας να δώσουμε το σύνθημα της εκτίναξης. Γιατί η φαντασία πάντα θα αποκαλύπτει κόσμους πιο αληθινούς από κάθε πραγματικότητα. Γιατί οι παιδικοί μας φίλοι θα μας σώσουν.


Φωτογραφίες σχετικές με το σενάριο

Φωτογραφία 1 , Φωτογραφία 2 , Φωτογραφία 3

Διαβάστε τo σενάριo

Το σενάριο δεν είναι ελεύθερα διαθέσιμο. Αν ενδιαφέρεστε να το διαβάσετε ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Γράψτε τα σχόλιά σας για το σενάριο.

Όνομα *

Σχόλια *

Γράψτε τον κωδικό *