Η Απόλυση

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος ΓΕΩΡΓΟΥΛΗ ΑΝΝΑ

Στοιχεία Σεναρίου

Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2012 3 3' Μυθοπλασία κοινωνικό

Σύνοψη

ΣΥΝΟΨΗ : Στην Ελλάδα της κρίσης, η ζωή γίνεται όλο και πιο δύσκολη, η δουλεία, το άγχος του βιοπορισμού, της επιβίωσης.. Αλλά τι γίνετε με την ίδια τη ζωή;

Περίληψη

ΠΕΙΛΙΨΗ: Η Ελπίδα είναι μια νέα που, όπως πολλοί άλλοι της ηλικίας της προσπαθεί να τα βγάλει πέρα. Σε μια δουλεία που δεν είναι αυτή που ονειρεύτηκε, αλλά είναι μια λύση για τους λογαριασμούς που τρέχουν. Τι θα γίνει όμως όταν χάσει ακόμα και αυτή την δουλεία; Και μέσα σε όλα αυτά που είναι η ζωή; Οι μικρές εκείνες χαρές που δίνουν νόημα στις προσπάθειες μας, δύναμη για να συνεχίσουμε.. Είναι πολυτέλεια ή μήπως απαραίτητες; Αυτό καλείτε να ανακαλύψει η Ελπίδα. Τη μέρα που απολύεται θα γνωρίσει τον Κώστα, θα της χαμογελάσει τη στιγμή που όλα γίνονται πιο «σκοτεινά» για εκείνη.. Άλλωστε ας μη ξεχνάμε πως κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις και η ζωή πολλά πρόσωπα..

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

Πρόθεση του σεναριογράφου είναι να αναφερθεί στην κρίση, όπως την βιώνουν οι νέες γενιές στην καθημερινότητα τους. Αλλά και να μας θυμίσει πως στη ζωή δεν είναι όλα μαύρο ή άσπρο. Η ζωή είναι γεμάτη σκαμπανεβάσματα και ειδικά σε περιόδους όπως αυτή που βιώνει η χώρα μας σήμερα, ποτέ δε ξέρεις τι σε περιμένει στην επόμενη στροφή..


Διαβάστε τo σενάριo

Μπορείτε να στείλετε email στο σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Γράψτε τα σχόλιά σας για το σενάριο.

Όνομα *

Σχόλια *

Γράψτε τον κωδικό *