Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος ΠΡΟΚΟΠΗ ΒΙΚΥ

Στοιχεία Σεναρίου

Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2012 3 3' Μυθοπλασία Κοινωνικό

Σύνοψη

Οι καταστάσεις, οικονομικές, κοινωνικές, προσωπικές, συχνά μας οδηγούν στο να θέλουμε να παραιτηθούμε. Από τη δουλειά μας, τον εαυτό μας, ακόμη και από τη ζωή την ίδια. Όσο σκληρή και να είναι η πραγματικότητα , η απόφαση για τον αν θα παλέψουμε ή θα δεχτούμε απλά τις καταστάσεις, είναι αποκλειστικά δική μας.

Περίληψη

Ένας άντρας πηγαίνει στην εταιρεία που εργάζεται για να παρατηθεί. Εκεί μαθαίνει ότι πρέπει πρώτα να περάσει από το γραφείο του πρώτου ορόφου και μετά από το γραφείο της διεύθυνσης. Ένα-ένα τα γεγονότα που εκτιλύσσονται στην εταιρεία μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η παραίτηση από την δουλειά συμβολίζει την ευρύτερη παραίττηση, πρώτα από τον εαυτό και δεύτερον από τη ζωή. Την απόφαση για το αν θα συνεχίσει να εργάζεται - ζήσει ή αν θα παραιτηθεί - αυτοκτονήσει θα την πάρει ο ίδιος.

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

Οι αυτοκοτονίες στη χώρα μας έχουν αυξηθεί ραγδαία . Η απελπισία οδηγεί ολοένα και περισσότερους ανθρώπους να παραιτηθούν από τη ζωή τους, μην αντέχοντας να παλέψουν άλλο. Εμπνευσμένη από αυτή την κατάσταση, την παρουσιάζω παρομοιάζοντας την παραίτηση από τον εαυτό μας και τη ζωή με την παραίτηση από το χώρο εργασίας.


Διαβάστε τo σενάριo

Το σενάριο δεν είναι ελεύθερα διαθέσιμο. Αν ενδιαφέρεστε να το διαβάσετε ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Γράψτε τα σχόλιά σας για το σενάριο.

Όνομα *

Σχόλια *

Γράψτε τον κωδικό *