Ξεχασμένη Ελπίδα

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος Φελάνης Μιχαήλ

Στοιχεία Σεναρίου

Τίτλος στα αγγλικά
Phantom Limp
Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2012 3 3' Μυθοπλασία Δράμα

Σύνοψη

Δύο πρώην εραστές που τους χωρίζουν μόνο 5 εκατοστά ψυχρού ξύλου. Άραγε θα καταφέρει να πάρει κάποια εξήγηση; Θα καταφέρει να λυτρωθεί; Μια «ταινία» για την αγάπη χωρίς όρια και λογική.

Περίληψη

Ένα σενάριο, μια «ταινία» για την ανιδιοτελή αγάπη που οδηγεί στην απόλυτη θυσία. Ένας άντρας και μια γυναίκα γνωρίζονται και ζουν την ιδανική σχέση, όλα πάνε καλά μέχρι την στιγμή που η γυναίκα πρέπει να φύγει στην Αγγλία για μια επαγγελματική πρόταση και με ένα παιδί στην κοιλιά της. Ο άντρας υπόσχεται ότι θα την ακολουθήσει. Όμως από την στιγμή που η γυναίκα φτάνει στην Αγγλία και προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί του, εκείνος είναι άφαντος. Τα πολλά αναπάντητα ερωτήματα και η διαφωνία καρδιάς και λογικής οδηγούν την κοπέλα να γυρίσει στην Ελλάδα για να λυτρωθεί με κάθε τρόπο από την σχέση που την κρατάει συναισθηματικά «φυλακισμένη». Πηγαίνει έξω από την πόρτα του σπιτιού του και ενώ αυτός είναι μέσα, δεν βγάζει κουβέντα. Η σιωπή του άντρα πίσω από την πόρτα κάνει τα συναισθήματα της γυναίκας να ξεχειλίσουν και να την οδηγήσουν στη μόνη διέξοδο πλέον, της εξομολόγησης. Δύο πρώην εραστές που τους χωρίζουν μόνο 5 εκατοστά ψυχρού ξύλου. Άραγε θα καταφέρει να πάρει κάποια εξήγηση; Θα καταφέρει να λυτρωθεί; Μια «ταινία» για την αγάπη χωρίς όρια και λογική.

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

Μια «ταινία» για την αγάπη χωρίς όρια και λογική.


Διαβάστε τo σενάριo

Το σενάριο δεν είναι ελεύθερα διαθέσιμο. Αν ενδιαφέρεστε να το διαβάσετε ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Γράψτε τα σχόλιά σας για το σενάριο.

Όνομα *

Σχόλια *

Γράψτε τον κωδικό *