ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΜΟΥ ...ΕΣΥ

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος ΔΟΡΙΖΑ ΘΕΟΔΩΡΑ

Στοιχεία Σεναρίου

Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2012 3 3' Μυθοπλασία ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ

Σύνοψη

Είσαι το πρότυπό τους, στηρίζονται πάνω σου και νοιώθουν ασφαλή στην αγκαλιά σου. Τι γίνεται όμως όταν ένα πρωί ξυπνήσεις και βρεις τον γυάλινο τοίχο που έχεις χτίσει γύρω τους, γκρεμισμένο; Τι κάνεις όταν για μια στιγμή νιώσεις ανήμπορος να τα προστατέψεις;

Περίληψη

Ο Μίλτος είναι 45 ετών. Εργαζόταν σε μια ασφαλιστική εταιρεία κατέχοντας μια σημαντική και υπεύθυνη θέση. Φροντίζει μόνος του την πεντάχρονη κορούλα του. Όλα μοιάζουν να κυλούν ομαλά, αλλά για τον Μίλτο ο εφιάλτης μόλις άρχισε. Σε μια μέρα ήρθανε τα πάνω κάτω. Μόλις χάνει τη δουλειά του βρίσκεται αντιμέτωπος με την πραγματικότητα. Ο άλλοτε αξιοπρεπής εργαζόμενος πουλάει τα υπάρχοντα του και κάθε πρωί δίνει αγώνα για να εξασφαλίσει τα απολύτως απαραίτητα. Η μικρή του κορούλα πρέπει να είναι ευτυχισμένη και να αισθάνεται ασφαλής κοντά του. Τίποτα δεν πρέπει να ταράξει την ήρεμη ζωούλα της. Κάθε πρωί, ντυμένος με κοστούμι ,γραβάτα και κρατώντας τον χαρτοφύλακα που χρησιμοποιούσε στη δουλειά του, προσποιείται ότι πηγαίνει στο γραφείο.. Η θλίψη έχει αρχίσει να τον κυριεύει Που θα βρει τη δύναμη για να ξεφύγει από τη θλίψη και να αντιμετωπίσει την κατάσταση με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα; Σε ένα παραμύθι …σε έναν ταραγμένο ύπνο …κάπου εκεί κοντά, ίσως δίπλα του!

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου



Διαβάστε τo σενάριo

Το σενάριο δεν είναι ελεύθερα διαθέσιμο. Αν ενδιαφέρεστε να το διαβάσετε ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Γράψτε τα σχόλιά σας για το σενάριο.

Όνομα *

Σχόλια *

Γράψτε τον κωδικό *