/2 (ΔΙΑ ΔΥΟ)

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος Κωστοπούλου Νατάσα

Στοιχεία Σεναρίου

Τίτλος στα αγγλικά
DIVIDED BY 2
Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2012 3 3' Μυθοπλασία Κοινωνικό

Σύνοψη

Οι γονείς ενός μικρού παιδιού δεν έχουν χρήματα για το κολατσιό του στο σχολείο. Ο φίλος του δεν θ’ αφήσει κάτι τέτοιο να περάσει έτσι!

Περίληψη

Ο Παύλος και ο Δημήτρης πάνε στην Α’ δημοτικού και είναι οι καλύτεροι φίλοι. Η οικογένεια του Παύλου, χτυπημένη από την κρίση, αδυνατεί να τού παρέχει φαγητό στο σχολείο. Ο Δημήτρης βλέπει τον φίλο του να μην τρώει με τα υπόλοιπα παιδιά και προσπαθεί να διορθώσει την κατάσταση, κρατώντας το κοινό μυστικό και τις λεπτές ισορροπίες που τούς επιβάλλει η διαφορετική οικονομική τους κατάσταση.

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

Η ιδέα προέκυψε όταν διάβασα το άρθρο με τίτλο: "Αχαϊα: Το μυστικό του 8χρονου που άφησε άφωνη τη δασκάλα του..." στην παρακάτω διεύθυνση: http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=132788&catid=6, καθώς και από ιστορίες που μού έχουν διηγηθεί φίλοι εκπαιδευτικοί που συναντούν όλο και συχνότερα τέτοια φαινόμενα στις τάξεις τους. Είναι βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα. Η κρίση μπορεί να επηρεάζει όλους μας με διαφορετικό τρόπο, πιστεύω ωστόσο ότι η κοινωνική συνοχή και η αλληλοβοήθεια προβάλλουν ως ηχηρή απάντηση.


Διαβάστε τo σενάριo

Το σενάριο δεν είναι ελεύθερα διαθέσιμο. Αν ενδιαφέρεστε να το διαβάσετε ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Ο σεναριογράφος δεν επιθυμεί να σχολιαστεί το σενάριό του.