Το Χρονικό ενός Game

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος Γεωργούλη Μαρία

Στοιχεία Σεναρίου

Τίτλος στα αγγλικά
The Chronicles of a Game
Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2022 25 20' Μυθοπλασία Δράμα

Σύνοψη

Ο Kyri και ο Γιώργος βιώνουν μια μαγική φιλία που ξεκινάει μέσα από το on-line gaming. Αυτό το κοινό τους σημείο γίνεται καταφύγιό τους και τους μυεί στη ζωή και τις μικρές απολαύσεις της, ως τη στιγμή που ο πόλεμος τα γκρεμίζει όλα κάτω από τα χαλάσματα του Δραματικού Θεάτρου της Μαριούπολης. Εκεί παρακολουθούμε να τελειώνουν όλα για τον Kyri... Στο παιχνίδι τους «Το Καλό Πάντα Νικάει», στη ζωή;

Περίληψη

Χρειάζεται ΕΙΡΗΝΗ για να ανθίσουν τα παιδιά. Χρειάζεται ειρήνη για να βιώσουν τις μοναδικές αξίες της ζωής και να την ανακαλύψουν. Μέσα από αυτή την ταινία μικρού μήκους δυο παιδιά ανακαλύπτουν την φιλία, την αφοσίωση και την πίστη στα ιδανικά της ζωής και την οικογένεια. Ο Kyri και ο Γιώργος βιώνουν μια μαγική φιλία που ξεκινάει μέσα από το on-line gaming και τους μεταμορφώνει σταδιακά σε συναγωνιστές της ζωής. Το on-line gaming γίνεται καταφύγιό τους και τους μυεί στη ζωή και τις μικρές της απολαύσεις ως τη στιγμή που ο πόλεμος τα γκρεμίζει όλα κάτω από τα χαλάσματα του Δραματικού Θεάτρου της Μαριούπολης. Εκεί παρακολουθούμε να τελειώνουν όλα για τον Kyri... Ο Γιώργος από τότε περιμένει τον φίλο του να παίξουν στο battlefield. Μόνο που ο κόσμος μοιάζει πιο άγριος από τα διαδικτυακά πεδία μάχης. Στο παιχνίδι τους « Το Καλό Πάντα Νικάει», στη ζωή; Το σενάριο στοχεύει σε μια ταινία με άξονα τη σύγχρονη καθημερινότητα των παιδιών και τις επιπτώσεις ενός πολέμου στα πιο απλά πράγματα που εν καιρώ ειρήνης θεωρούμε δεδομένα..

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

Το σενάριο είναι εμπνευσμένο από την τραγωδία του βομβαρδισμού του Δημοτικού Θεάτρου της Μαριούπολης στις 16 Μαρτίου 2022 και τον αντίκτυπο του πολέμου στις παιδικές ψυχές.


Διαβάστε τo σενάριo

Μπορείτε να στείλετε email στο σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Γράψτε τα σχόλιά σας για το σενάριο.

Όνομα *

Σχόλια *

Γράψτε τον κωδικό *