Καλημέρα

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος Ζήσης Κωνσταντίνος

Στοιχεία Σεναρίου

Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2009 4 5' Μυθοπλασία Περιπέτεια

Σύνοψη

Σε ένα χώρο όπου κυριαρχεί το ωμό sex , χωρίς συναίσθημα και ερωτισμό, εξελίσσετε μία ιστορία βίας .Ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ δύο αντρών. Το πραγματικό θύμα μία κοπέλα που προσπαθώντας να προστατέψει ένα συνάνθρωπο της βρέθηκε να παίζει κορόνα γράμματα την ίδια της τη ζωή . Μπορεί ο θάνατος να σε προειδοποιήσει; Μπορεί ο πρωταγωνιστής να πιστέψει ότι θα βρεί μπροστά του ότι φοβάται; Τότε όμως θα είναι πολύ αργά γι αυτόν.

Περίληψη

Δευτέρα πρωί , δύσκολη η αρχή της εβδομάδας .Η υπάλληλος ενός video club ξεκινά κεφάτη τη δουλεία της προσπαθώντας να την κάνει όσο πιό ευχάριστη γίνετε ακούγοντας μουσική . το πρωινό της εξελίσσετε σε θρίλερ. Ένας άντρας μπαίνει στο μαγαζί της και της ζητά να τον βοηθήσει , αυτή χωρίς να το σκεφτεί τον καλύπτει . Για κακή τους τύχη θα εμπλακούν και οι δύο σε ένα παιχνίδι θανάτου , θέλοντας και μη θα παίξουν.Το να διαπραγματεύεσαι τη ζωή σου είναι ένα βήμα πριν το θάνατο και δεν εξαρτάτε από εσένα . Η λάθος επιλογή της κοπέλας να βοηθήσει κάποιον άγνωστο που της το ζήτησε ίσως να της στοιχίσει την ίδια της τη ζωή . Πως μπορεί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να χάνονται όλα σου τα όνειρα , όλα σου τα σχέδια για το κοντινό αλλά και για το μακρινό μέλλον σου, εκείνη τη στιγμή που βρίσκεσαι αντιμέτωπος με το θάνατο τι άλλο μπορεί να σκέπτεσαι εκτός από την ίδια σου τη ζωή. Άγραφοι νόμοι , συνήθως τηρούνται πιο πιστά απο τους άλλους, κυρίως αν είναι νόμοι του υποκόσμου . Οι συνέπειες ξεκάθαρες από την αρχή και οι λόγοι μεταξύ των ανθρώπων αυτών είναι συμβόλαια τα οποία τηρούνται κατά γράμμα . Τι γίνετε όταν το συμβόλαιο σπάει; Τότε οι νόμοι της ζούγκλας κυριαρχούν και το θήραμα τρέχει να σωθεί. Άραγε το θήραμα της ιστορίας μας θα σωθεί; Το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό, αυτό είναι χαραγμένο στο μυαλό όλων των ανθρώπων που μπλέκουν σε << βρόμικες >> ιστορίες. Υποσυνείδητα λειτουργεί, δύσκολα το πιστεύεις ότι μπορεί να βρεθεί μπροστά σου.Όταν όμως το δεις κατάματα; Τότε ίσως και να είναι πολύ αργά.Είναι η στιγμή που πρέπει ο πρωταγωνιστής της ιστορίας μας να πληρώσει το τίμημα.Το αντάλλαγμα;

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

 


Διαβάστε τo σενάριo

Το σενάριο δεν είναι ελεύθερα διαθέσιμο. Αν ενδιαφέρεστε να το διαβάσετε ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Γράψτε τα σχόλιά σας για το σενάριο.

Όνομα *

Σχόλια *

Γράψτε τον κωδικό *