Οικιακό μυστήριο

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος Παπαχριστοδούλου Γιώργος

Στοιχεία Σεναρίου

Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2009 5 4' Μυθοπλασία Περιπέτεια

Σύνοψη

Μία μάνα προσπαθεί να αποδείξει οτι η καινούργια αγαπητικιά -όπως και κάθε αγαπητικιά- του γιου της "δεν είναι σόι" σε ένα ενδοοικογενειακό "ψυχροπόλεμο" επεισόδιο

Περίληψη

Η Εύη είναι μάνα και μάλιστα επαγγελματίας.ένα βράδυ επιστρέφει στο σπίτι ο γιος της παρέα με μια κοπέλα.η Εύη ανησυχεί.ποια είναι αυτή? από πούθε κρατάει η σκούφια της?. Είναι σίγουρη πως αυτή η κοπέλα είναι μια απειλή για το γιο της που είναι μικρός (27 χρονών) και αθώος και δεν μπορεί να διακρίνει καθαρά αυτά τα πράγματα,τουλάχιστον όχι όπως μια μάνα μπορεί και έχει το καθήκον να κάνει.ξεκινάει μια αποστολή να μάθει πληροφορίες για να ξεσκεπάσει αυτή την κοπέλα και να αποδείξει την ενοχή της σώζοντας τον Γιόκα της για άλλη μια φορά.για να πετύχει τον σκοπό της ζητάει από τον άλλο της Γιο, να συνεργαστούν. Όταν αυτός αρνείται τα πράγματα περιπλέκονται... Ίντριγκες και σασπένς μέσα στην οικογένεια!

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

 


Διαβάστε τo σενάριo

Το σενάριο δεν είναι ελεύθερα διαθέσιμο. Αν ενδιαφέρεστε να το διαβάσετε ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Ο σεναριογράφος δεν επιθυμεί να σχολιαστεί το σενάριό του.