Ζωή στην τύχη

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος Οικονόμου Νικόλαος

Στοιχεία Σεναρίου

Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2009 4 4' Μυθοπλασία Κοινωνικό

Σύνοψη

Στο διάλειμμα μιας παρτίδας πόκερ ένας άνθρωπος εθισμένος σ' αυτό, συμβουλεύει, γοητεύεται και αργότερα παλεύει για άλλη μια φορά με το μέσα του να ξεφύγει από αυτή τη συνήθεια και να ζήσει όσα έχασε.Θα τα καταφέρει ή για άλλη μια φορά η τύχη θα κάνει τα δικά της?

Περίληψη

Κατά τη διάρκεια του διαλείμματος μιας παρτίδας πόκερ ο ήρωας μας, ένας άνθρωπος αυστηρός και λιγομίλητος βλέπει τον εαυτό του στο πρόσωπο ενός νεαρού παίκτη και τον συμβουλεύει να σταματήσει όσο είναι νωρίς προσπαθώντας στην ουσία να πείσει και τον ίδιο του τον εαυτό. Η συνάντηση του ήρωά μας με μια κοπέλα στη συνέχεια, θα του ενισχύσει ακόμα περισσότερο την σκέψη να ξεφύγει από αυτό τον εθισμό και να ζήσει σε κανονικούς και πάλι ρυθμούς.Πόσο αποφασισμένος όμως είναι?

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

Χρησιμοποιώ το τζόγο ενώ στην ουσία αναφέρομαι σε οποιαδήποτε μορφή εξάρτησης του ανθρώπου.Όλοι για κάποιο λόγο καταφεύγουμε σε τέτοιες καταστάσεις.Το θέμα όμως είναι κατά πόσο μπορούμε να βρούμε τη δύναμη να δώσουμε μια ευκαιρία στη ζωή που χάνεται εξαιτίας αυτών.


Διαβάστε τo σενάριo

Το σενάριο δεν είναι ελεύθερα διαθέσιμο. Αν ενδιαφέρεστε να το διαβάσετε ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Ο σεναριογράφος δεν επιθυμεί να σχολιαστεί το σενάριό του.