Speech

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος 1 ΛΑΓΟΥ ΧΡΥΣΑ
Σεναριογράφος 2 ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Στοιχεία Σεναρίου

Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2009 1 4' Μυθοπλασία ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ

Σύνοψη

Η δύναμη της επικοινωνίας μεταξύ δύο ανθρώπων, εκ των οποίων ο ένας είναι κωφάλαλος. Παρ' όλα τα πρακτικά προβλήματα επικοινωνίας, η δύναμη της σχέσης τους αναδεικνύεται όταν ο ένας αποχωρεί από το σπίτι στο οποίο συγκατοικούν.

Περίληψη

Δύο νεαρά παιδιά (μια κοπέλα κι ένα αγόρι ) είναι συγκάτοικοι. Το αγόρι είναι κωφάλαλο. Η σχέση που φαίνεται να έχουν είναι συμβατική. Παρ΄όλες τις προσπάθειες του αγοριού να επικοινωνήσουν, η κοπέλα είναι διαρκώς απασχολημένη με άλλα πράγματα και συγκεκριμένα προτιμά να μιλάει στο τηλέφωνο παρά μαζί του. Σε όλη τη διάρκεια το αγόρι προσπαθεί να της τραβήξει την προσοχή, χωρίς να φαίνεται, ότι δεν μπορεί να μιλήσει.Ακόμα και τις τελευταίες στιγμές συνύπαρξής τους, καθώς αυτός εγκαταλείπει το σπίτι μαζεύοντας τα πράγματά του, η αδιαφορία της συνεχίζεται.Στο τέλος καθώς φεύγει, τη χαιρετά με ένα νεύμα και λέγοντάς της κάτι στη νοηματική γλώσσα αποκαλύπτεται, ότι είναι κωφάλαλος.Το μέσο επικοινωνίας της κοπέλας, το τηλέφωνο τις επόμενες μέρες δεν έχει καμία αξία , καθώς αντιλαμβάνεται την απώλεια και τη μοναξιά που την περικλείει.

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

 


Διαβάστε τo σενάριo

Το σενάριο δεν είναι ελεύθερα διαθέσιμο. Αν ενδιαφέρεστε να το διαβάσετε ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Ο σεναριογράφος δεν επιθυμεί να σχολιαστεί το σενάριό του.