Η βόλτα

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος Σταμέλλου Σταυρούλα

Στοιχεία Σεναρίου

Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2010 3 3' Μυθοπλασία Δράμα

Σύνοψη

Ένα κοριτσάκι εξαφανίζεται απρόσμενα από το σπίτι του μια καλοκαιρινή βραδιά προκαλώντας άθελά του μεγάλη ανησυχία στους γονείς του.

Περίληψη

Το Λενάκι, μόλις πέντε χρονών, αποφασίζει ένα βράδυ καλοκαιριού να πάει βόλτα τη κούκλα της για να της αγοράσει τοστ. Καθώς περιπλανιέται αμέριμνη στους κεντρικούς δρόμους της πόλης οι γονείς της έρχονται αντιμέτωποι με αισθήματα φόβου και αγωνίας.

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

Η πρόθεση του σεναρίου είναι να δείξει την αντίθεση του αμέριμνου παιδικού κόσμου με αυτόν των ενήλικων καθώς και το πόσο διαφορετικά βιώνεται το ίδιο περιστατικό από τις δύο πλευρές. Από τη μια η μικρή της ιστορίας που, χωρίς καμία αίσθηση του φόβου, φεύγει από το σπίτι της για να πάει βόλτα την κούκλα της, βιώνοντας μια πρωτόγνωρη εμπειρία μόνη της στην πόλη, και από την άλλη οι γονείς, οι οποίοι έχοντας επίγνωση των κινδύνων αγωνιούν. Τελικά η μετάβαση από τη παιδική αθωότητα στην ενήλικη λογική είναι αναπόφευκτη.


Διαβάστε τo σενάριo

Το σενάριο δεν είναι ελεύθερα διαθέσιμο. Αν ενδιαφέρεστε να το διαβάσετε ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Ο σεναριογράφος δεν επιθυμεί να σχολιαστεί το σενάριό του.