ΑΝΑΣΑ

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Στοιχεία Σεναρίου

Τίτλος στα αγγλικά
BREATH
Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2010 1 2' Μυθοπλασία Δράμα

Σύνοψη

Μια γυναίκα εισπνέει τον αέρα από μια μπάλα παραλίας. Πίσω από τη φαινομενικά ανούσια αυτή πράξη, κρύβεται κάποιο βαθύτερο νόημα..

Περίληψη

Μια γυναίκα ξυπνά και βγαίνει από το σπίτι της. Κάθεται στην όμορφη αμμουδιά της παραλίας κοιτάζοντας τη θάλασσα και κρατά στην αγκαλιά της μια μεγάλη πλαστική μπάλα. Αρχίζει να εισπνέει τον αέρα ρουφώντας από το στόμιο της μπάλας. Τις έρχονται αναμνήσεις που θα μας φέρουν αντιμέτωπους με την ουσία της πράξης αυτής.

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

Ο σκοπός του σεναρίου μου είναι να προκαλέσει την έκπληξη και να δείξει πώς απ'όσα συμβαίνουν γύρω μας, βλέπουμε μόνο ένα μικρό κομμάτι της συνολικής εικόνας. Ποτέ δε μπορούμε να έρθουμε στη θέση του άλλου, γι'αυτό ποτέ δεν πρέπει να κρίνουμε τον άλλο. Υπάρχουν τόσες πραγματικότητες όσοι και άνθρωποι και μια κατάσταση ο καθένας τη βιώνει με το δικό του υποκειμενικό τρόπο. Τέλος, στόχο έχει να συγκινήσει το θεατή καθώς αυτός θα ταυτιστεί με το χαρακτήρα που αναπτύσσεται μετά τη σεναριακή ανατροπή και μέσω της λιτότητά του να καταδείξει πως το λακωνίζειν όντως εστί φιλοσοφείν όσα χρόνια κι αν περάσουν.


Φωτογραφίες σχετικές με το σενάριο

Φωτογραφία 1 , Φωτογραφία 2 , Φωτογραφία 3

Διαβάστε τo σενάριo

Μπορείτε να στείλετε email στο σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Γράψτε τα σχόλιά σας για το σενάριο.

Όνομα *

Σχόλια *

Γράψτε τον κωδικό *