Ο χρόνος είναι Εχθρός

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ

Στοιχεία Σεναρίου

Τίτλος στα αγγλικά
Time is an enemy
Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2010 3 3' Μυθοπλασία Δράμα

Σύνοψη

Μια βροχερή μέρα ένα φορτηγό μεταφορών βγάζει αλάρμ και σταματά. Δυο γυναίκες κινούνται αντίθετα από τα απέναντι πεζοδρόμια του ιδίου δρόμου. Δυο αντίθετες πορείες, δυο αντίθετες ζωές. Ένας καθρέπτης διπλής όψης που ξεφορτώνεται ,Ήχος από φρενάρισμα. Μια ζωή χάνεται Δυο ζωές η μια απέναντι στην άλλη, τα μάτια της μιας απέναντι στης άλλης………..

Περίληψη

Μια βροχερή μέρα ένα φορτηγό μεταφορών βγάζει αλάρμ και σταματά. Δυο γυναίκες κινούνται αντίθετα από τα απέναντι πεζοδρόμια του ιδίου δρόμου. Η Έλενα υψηλόβαθμο στέλεχος σε εταιρεία που έχει θυσιάσει τα πάντα για την καριέρα της μόλις έχει μάθει πως πάσχει από ενδομητριωση και δεν μπορεί να κάνει παιδιά. Η Μαρία από την άλλη προχωρεί μαζί με τον γιο τον Ιάσωνα που κλαίει γοερά. Έχει αγανακτήσει γιατί θυσίασε την καριέρα για την προσωπική της ευτυχία. Θεωρεί ότι το μόνο που κάνει πια είναι να υπηρετεί όλους τους άλλους Ένας καθρέπτης διπλής όψης που ξεφορτώνεται , και καθεμιά κοντοστέκεται και βλέπει το είδωλο της Ήχος από φρενάρισμα. Ο καθρέπτης σπάει μια ζωή χάνεται και Η ζωή της μιας έρχεται αντιμέτωπη με την ζωή της άλλης. Ότι έχεις δεν έχω και είναι αυτό που θέλω!!!

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

 


Διαβάστε τo σενάριo

Το σενάριο δεν είναι ελεύθερα διαθέσιμο. Αν ενδιαφέρεστε να το διαβάσετε ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Γράψτε τα σχόλιά σας για το σενάριο.

Όνομα *

Σχόλια *

Γράψτε τον κωδικό *