Το γράμμα

Σεναριογράφοι

Σεναριογράφος Σφήκα Έλλη

Στοιχεία Σεναρίου

Τίτλος στα αγγλικά
Τhe letter
Έτος συγγραφής Αριθμός σελίδων Υπολογιζόμενη διάρκεια Κατηγορία Είδος
2010 3 3' Μυθοπλασία Κοινωνικό -ρεαλιστικό

Σύνοψη

Μία γυναίκα κοιτά τον εαυτό της στον καθρέφτη και συνηδητοποιεί ότι έχει χάσει την ταυτοτητά της μέσα στην καθημερινή ρουτίνα της οικογενειακής ζωής. Μία αντίδραση, μία επαφή με τις βαθιές της επιθυμίες, μία στιγμή επικοινωνίας. Με ποιόν; Δεν υπάρχει κανείς να την ακούσει. Μόνο ο εαυτός της. Ένα γράμμα που κανείς δεν θα διαβάσει ποτέ. Ένα γράμμα που λέει πολλές απλές αλήθειες. Μία αλήθεια, μία επιθυμία, μία πραγματικότητα .

Περίληψη

Η Όλγα είναι μία σαραντάρα μητέρα τεσσάρων παιδιών που ζει με αυτά και τον άνδρα της. Η μέρα της περνά με την φροντίδα του σπιτιού και των παιδιών. Ο χρόνος περνά γρήγορα. Μία μέρα η Όλγα στέκεται για λίγο και παρατηρεί τον εαυτό της. Ποιά είναι αναρωτιέται. Και τότε της μπαίνει μία σκέψη. Μία κρυμμένη επιθυμία που εναντιώνεται στην καθημερινή της ρουτίνα.

Κείμενο προθέσεων σεναριογράφου

Το γράμμα είναι μία καταγραφή μίας συγκεκριμμένης πραγματικότητας των απλών καθημερινών στιγμών πολλών γυναικών με οικογένεια και παιδιά. Είναι ένα πολύ κοντινό πλησίασμα στην δική τους απομονωμένη καθημερινότητα. Πρόκειται για κάποιες αλήθειες που εννοούνται αλλά ποτέ δεν λέγονται. Ένα γράμμα που πολλές φορές έχει γραφτεί στην καρδιά των ανθρώπων αλλά λίγες φορές έχει διαβαστεί.


Διαβάστε τo σενάριo

Μπορείτε να στείλετε email στο σεναριογράφο μέσω της παρακάτω φόρμας.

Όνομα *

Κείμενο προς το σεναριογράφο
(γράψτε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και email, για να επικοινωνήσει ο σεναριογράφος μαζί σας) *

Γράψτε τον κωδικό *


Σχόλια επισκεπτών

Γράψτε τα σχόλιά σας για το σενάριο.

Όνομα *

Σχόλια *

Γράψτε τον κωδικό *